Copyright 2018 - MaMasTV.gr


Πώς θα κυλήσει ο τελευταίος μήνας του 2016 σύμφωνα με το ζώδιό σου σε αισθηματικά κι επαγγελματικά;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Πώς θα κυλήσει ο τελευταίος μήνας του 2016 σύμφωνα με το ζώδιό σου; Πώς θα κυλήσει ο τελευταίος μήνας του 2016 σύμφωνα με το ζώδιό σου; MaMasTV.gr

 

Έφτασε κι ο μήνας των Χριστουγέννων! Στολίδια, φωτάκια, δέντρα, μουσικές, αλλαγή διάθεσης. Τι διάθεση έχουν όμως τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου τον Δεκέμβριο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι μήνας ενδοσκόπησης και αλλαγών για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 2 και μετά, θα πρέπει να είσαι προσεχτική στους χειρισμούς σου σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, καθώς εσύ είσαι εκείνη που θα καθορίσεις το αποτέλεσμα και όχι οι γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα, είναι η τάση σου να κινείσαι χωρίς να έχεις μελετήσει καλά τα δεδομένα σου και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσμένεις. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου θα είναι η βιασύνη, γι’ αυτό μην ενδώσεις στις προσκλήσεις της. Στις 14 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, μην ενισχύσεις περισσότερο τους φόβους σου, αλλά αντιμετώπισέ τους δυναμικά. Άφησε πίσω σου όλα τα αρνητικά συναισθήματα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, που είναι βέβαιο ότι υπάρχει, κι αυτό γιατί η σκληρή δουλειά του παρελθόντος την έχει ορίσει. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται μέχρι τις 19 στον Υδροχόο, σε περιμένουν στιγμές γεμάτες περιπέτεια και σασπένς. Τόλμησε τότε να ζήσεις πράγματα πέραν του συνηθισμένου και η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο! Στις 29 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, με μία σχετική προσοχή στο χειρισμό του λόγου θα καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις και καβγάδες που θα σε φλερτάρουν και θα σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου!

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, δυνατά συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου και θα δεις τη σχέση σου από μία άλλη, πιο σοβαρή και αισιόδοξη ματιά. Αφιέρωσε όσο περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου μπορείς στην οικογένειά σου που έχει ανάγκη από την παρουσία σου, και με τις ευλογίες της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 7 θα νιώσεις πλήρης και ικανοποιημένη για τις επιλογές που έχεις κάνει σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ο σύντροφός σου κάποιες στιγμές ίσως σε πιέσει και σε διεκδικήσει κάπως άγαρμπα, αλλά με ήρεμο διάλογο θα λύσεις όσα προβλήματα ενδεχομένως θα προκύψουν. Οι singles, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να βρείτε κατάλληλους τρόπους για να διεκδικήσετε την καρδιά εκείνου που επιθυμείτε. Η ανταπόκριση που θα λάβετε, θα σας εκπλήξει!

Επαγγελματικές

Με κάποιες δυσκολίες θα περάσει αυτός ο μήνας για την επαγγελματική ζωή σου. Ζητήματα που εκκρεμούσαν θα ζητήσουν λύσεις, διάθεση για κάποιες τροποποιήσεις στην πορεία της εξέλιξης των σχεδίων, αλλά και κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σου θα απασχολήσουν τη σκέψη σου. Με τον Ουρανό να επιμένει να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 29, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα θεωρείς παραπάνω από σοβαρά ενδεχόμενα. Η ευελιξία και η σύνεση στη δράση σου θα πρέπει να σε διακρίνουν, όπως και η ηρεμία και η έλλειψη επιπολαιότητας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις κοντά στις 14, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, γιατί οι εντάσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου θα είναι έντονες. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις αυτό το διάστημα νέες συμφωνίες, συμβόλαια κ.λπ. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, όσο αυτό είναι εφικτό, και αξιοποίησε τις ημέρες αυτές για προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών σου, ενόψει του νέου έτους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 2 και μετά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα βρίσκονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Από τις 19 και μετά, που θα ξεκινήσει ανάδρομη πορεία, να έχεις το νου σου να μην πέσεις σε λάθη και επιπολαιότητες. Όσο και να θέλεις να αντιδράσεις, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε εμποδίζει. Η εξωτερίκευση όλων των εντάσεων που προσπαθούσες να κατευνάσεις και να κρύψεις εδώ και καιρό, μπορεί τώρα να βγούνε στην επιφάνεια και να διαβρώσουν σχέσεις και συνεργασίες, πολύ σημαντικές για εσένα και τη μετέπειτα εξέλιξή σου. Στις 7 του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στον Υδροχόο, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου θα ομορφύνουν αισθητά κι εδώ όμως χρειάζεται προσοχή. Το πλανητικό σκηνικό σταδιακά θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, θα ευνοήσει ευχάριστες μετακινήσεις και τα φλερτ. Ωστόσο, μη βιαστείς να ενθουσιαστείς και να υπερβάλεις, καθώς θα εμφανιστούν στο δρόμο σου εμπόδια και προκλήσεις που απαιτούν προσεχτικό χειρισμό για να ξεπεράσεις. Στις 29 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, ίσως τα βάλεις με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανασφάλειες, όμως αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, θα απαλλαγείς από το βάρος τους και θα ικανοποιηθείς.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι δύσκολη και θα σε διακατέχει κάποια αγωνία και φόβος σχετικά με το σύντροφό σου. Θα αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο λίγο απομονωμένη, αλλά θα επέλθει βελτίωση λόγω των θετικών επιρροών που θα δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης από τις 7 του μήνα και μετά, στο ζώδιο του Υδροχόου. Τα πράγματα θα είναι κάπως μονότονα και οι ανησυχίες που θα σε κυριεύσουν δεν θα είναι αναίτιες, αλλά θα οφείλονται στην απομάκρυνση που θα βιώσεις από τον οικογενειακό σου περίγυρο. Βελτίωση θα επέλθει προς την περίοδο των γιορτών, όταν το μυαλό σου θα ξεκαθαρίσει κάπως και ο αγαπημένος σου θα είναι σε θέση να ακούσει τις έννοιες σου και να σου δείξει γενναιόδωρα την αγάπη του. Αν είσαι single, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον και αν ακόμη δεν ξεκινήσεις ένα δεσμό μαζί του, θα βάλεις τις βάσεις για να κάνεις την αρχή το νέο έτος, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν περισσότερο!

Επαγγελματικές

Το μυαλό σου θα είναι στραμμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στις οικονομικές εκκρεμότητες και υποθέσεις συνολικότερα. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω, ειδικά όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένη και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στους Διδύμους, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και, ως εκ τούτου, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Από τις 19 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, είναι πιθανόν να διευθετηθούν παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη ταμειακή βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δεκέμβριος είναι γεμάτος από αντιφατικές πλανητικές διαθέσεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Από τις 2 και μετά, ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω προκαλώντας σου καθυστερήσεις και προβλήματα στη διεκπεραίωση οικονομικών και επαγγελματικών σου υποθέσεων. Ωστόσο, αυτό το διάστημα και μέχρι τις 19, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, προκαλεί μία σταδιακή αλλαγή κλίματος κατά την οποία μπορείς να προγραμματίσεις νέα, δραστήρια βήματα. Από τις 7 και μετά, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές στην καθημερινή σου ζωή, ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις, καθώς και απρόσμενες ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις. Στις 29 που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Κριό, η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις ή να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό του χώρου σου, αλλά οι προσπάθειές σου μπορεί να συναντήσουν εμπόδια, αν αφεθείς σε αυθόρμητες και ενθουσιώδεις τάσεις. Το πλανητικό σκηνικό των γιορτών θα φωτίσει περισσότερο τη σκέψη σου, θα σου δώσει πρωτότυπες ιδέες και θα σε καθοδηγήσει σε σωστές κατευθύνσεις, με έναν έντονα διαισθητικό τρόπο.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι αρκετά θετική και χαρούμενη. Κάποιες εγωιστικές καταστάσεις θα μπορούσαν να σε ενοχλήσουν μέχρι τις 19 που ο Άρης θα κινείται στον Υδροχόο, αλλά αν μείνεις προσγειωμένη θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις για να μην αποξενωθείς από το σύντροφό σου. Έχε υπόψη σου ότι θα ήταν φρόνιμο να μην του ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει και κατανόησε και τις δικές του ανάγκες. Το διάστημα των γιορτών, οι ημέρες θα είναι καλές για να οργανώσετε μία εξόρμηση, που θα ανανεώσει και τους δύο σας. Για τις singles του ζωδίου τα πράγματα θα είναι ιδανικά, καθώς ο Ουρανός που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 29 από τον Κριό, θα ξυπνήσει τα πάθη σας και θα σας φέρει τις ιδανικές συνθήκες για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό!

Επαγγελματικές

Η Αφροδίτη από τις 7 και μετά στον Υδροχόο, θα αυξήσει τις κοινωνικές σου γνωριμίες και θα φέρει κοντά σου σημαντικά άτομα, που θα σε βοηθήσουν στην εργασιακή σου ανάκαμψη. Στις 14 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Ορισμένα πράγματα θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν και σε θέματα καριέρας, αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία ίσως έρθουν σε σύγκρουση με τα υπάρχοντα διαμορφωμένα γεγονότα και πρέπει να είσαι προσεχτική. Έτσι κι αλλιώς όμως, η ανάγκη για κάποιες αλλαγές θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό. Ευνοϊκές οι ημέρες για παρεμφερείς ενέργειες κοντά στη Νέα Σελήνη, στις 29 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Δεκέμβριο θα έρθεις αντιμέτωπη με αρκετές προκλήσεις και η διάθεσή σου θα είναι μεν καλή για να τις χειριστείς, αλλά θα υπάρξουν εμπόδια που πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν. Ο Ερμής, που θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 2 και μετά, θα σε φέρει αντιμέτωπη με αρκετές δυσκολίες και παράλογες απαιτήσεις από τους γύρω σου. Θα πρέπει να είσαι ώριμη και λογική για να χειριστείς ορθά τις καταστάσεις και να μείνεις μακριά από παρορμητικές ενέργειες. Ο Άρης στους Ιχθείς από τις 19 και μετά, καθώς και ο Ερμής που την ίδια μέρα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, θα φέρουν εξελίξεις στην καριέρα σου και, ακόμη κι αν χρειαστεί να εργαστείς σκληρά, θα έχεις την επιτυχία που κυνηγάς. Τις ημέρες κοντά στις γιορτές, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στις 29 στον Αιγόκερω αλλά και ο Ουρανός θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από τον Κριό, θα έχεις μία τάση να φέρνεις στην επιφάνεια παρελθοντικά θέματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι καλύτερα να τα αποφύγεις, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή, θα αισθάνεσαι ευτυχισμένη και θα περάσεις χαρούμενες στιγμές με το σύντροφό σου. Η Αφροδίτη, που θα σε ευνοεί από τις 7 και μετά στον Υδροχόο, κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι ζεστή και ερωτική και ήρθε η στιγμή να αποκαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Στις 14 του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Διδύμους, οι πιέσεις που θα έχεις στο χώρο της εργασίας σου, καθώς και ο τονισμένος σου εγωισμός, δεν θα σε αφήνει να κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια. Πιθανόν να υπάρξει μία ψυχική απόσταση με τον άνθρωπό σου, αλλά αν δείξεις κατανόηση, θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν. Αν είσαι single, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να βρεις κάτι ενδιαφέρον και ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα ίσως ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

Επαγγελματικές

Το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου δίνει την ευκαιρία μίας αποκατάστασης και ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της επαγγελματικής σου ζωής. Με σύμμαχό σου τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 19, μπορείς τώρα να κάνεις πράξη κάποιο όνειρό σου ή να διεκδικήσεις περισσότερα οικονομική οφέλη. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μη χάνεις το ταλέντο να προσαρμόζεσαι γρήγορα σε περίπτωση ανατροπών που δεν είχες προβλέψει, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 14. Από εκεί και μετά, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι οι σχέσεις και ο τρόπος που επικοινωνείς στο χώρο της εργασίας σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, οι πιθανότητες να μην μπορείς να μεταδώσεις σε συνεργάτες και συναδέλφους σου τις θέσεις και τις απόψεις σου είναι πολύ μεγάλες, άρα και η προώθηση των γενικότερων συμφερόντων σου θα έχει περιορισμούς. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό, στο πλαίσιο της προβληματικής επικοινωνίας, οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα και όλα αυτά εις βάρος σου. Η συμβουλή των άστρων, λοιπόν, είναι μία και μοναδική: αξιοποίησε τη λογική σου, φέρσου με διπλωματία και δεν θα χάσεις!

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με μεγάλη ποικιλία σε πλανητικά γεγονότα. Η Αφροδίτη από τις 7 και μετά στον Υδροχόο, ομορφαίνει την κοινωνική σου ζωή και σε φέρνει κοντά σε φίλους, με τους οποίους μπορεί να έχεις απρόσμενες συναντήσεις ή να ζήσεις εκκεντρικές εμπειρίες. Μέχρι τις 19, που και ο Άρης θα κινείται στο εν λόγω ζώδιο, οι ημέρες θα είναι καλές για να δεις κόσμο, να εκφράσεις τις ιδέες σου, να υπογράψεις συμβόλαια ή να κάνεις οικονομικές συμφωνίες. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στις δημόσιες σχέσεις και τη δημοτικότητά σου. Να είσαι ανοιχτή στους ανθρώπους που θα έρθουν κοντά σου και να συμμετέχεις σε ομάδες που μπορεί να σε βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σου. Από εκεί και μετά, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει αγχωτικά για την οικογενειακή σου ζωή, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις γιορτές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις με άτομα της οικογένειάς σου και να βγούνε στην επιφάνεια διαφωνίες και εντάσεις, που για πολύ καιρό ήταν κρυμμένες στο παρασκήνιο. Παρ’ όλα αυτά, αν θέλεις να αναλάβεις ενεργό δράση για την προώθηση ενός θέματος οικογενειακού ή ακίνητης περιουσίας, κοντά στις 29 που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ χαρούμενη και θα νιώσεις αρκετά ικανοποιημένη από το σύντροφό σου. Η γοητεία που θα εκπέμπεις θα μαγνητίζει το ταίρι σου και θα είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του. Κάποιες καθυστερήσεις και προβληματισμοί θα είναι προσωρινοί, γι’ αυτό μην τους αφήσεις να μπούνε ανάμεσά σας και να σας απομακρύνουν. Αν είσαι single, θα οδηγηθείς σε καθοριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής και είναι πολύ πιθανό τώρα να επιλέξεις να απαλλαγείς μόνιμα από την παρέα της μοναξιάς σου.

Επαγγελματικές

Με εναλλαγές στην πορεία των επαγγελματικών σου θα κυλήσουν οι περισσότερες ημέρες του Δεκεμβρίου για το ζώδιό σου. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφουγκράζεσαι τις ιδιαιτερότητες που θα προκύψουν για να μπορέσεις να ελιχθείς και να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα σου ανατεθούν. Φρόντισε ώστε να μην παρασυρθείς σε απαισιόδοξες εκτιμήσεις και δες τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά, παραμερίζοντας της οξύτητα που θα έχουν κάποιες ενέργειες ανταγωνιστών ή συναδέλφων σου. Το θετικό του μήνα είναι ότι παρά τις αντιξοότητες, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα πάνε πολύ καλά, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 7 και μετά. Χάρη στη βελτίωσή τους, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σε καλό επίπεδο και το αίσθημα της σιγουριάς θα λειτουργήσει υποστηρικτικά. Με λίγη προσοχή στην επικοινωνία σου με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στους Διδύμους, και με θετική διάθεση, θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αποδοτικά και θα έχεις θετικό το οικονομικό ισοζύγιο. Προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες του μήνα να κλείσεις νομικές και οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς για εσένα. Τα πιο σημαντικά σου ατού είναι η σταθερότητα και η αφοσίωση στους στόχους σου, χάρη στην παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 2 και ταυτόχρονα η σπιρτάδα, η εξυπνάδα και η ευκολία προσαρμογής, χάρη στον Άρη που θα κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 19. Μπορείς λοιπόν να ξεδιπλώσεις όλα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και να ανακτήσεις την ενέργεια που χάνεις από άλλους παράγοντες στη ζωή σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα παραπονεθείς για ρουτίνα. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 14 στους Διδύμους, σχέδια που είχες δρομολογήσει από το παρελθόν, θα αρχίσουν να δρομολογούνται ξανά. Ωστόσο, στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να περιμένεις αρκετές ανατροπές. Με τον Άρη να μετακινείται στους Ιχθείς από τις 19 και μετά και τον κυβερνήτη σου να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Αιγόκερω, μπορεί να προκύψει μία απρόσμενη συναισθηματική εμπλοκή, είτε με ένα πρόσωπο που κινείται στο χώρο της εργασίας σου, είτε με ένα άτομο κύρους. Στις 29, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα πάρεις πληροφορίες που θα σε ξαφνιάσουν και γενικά θα βγούνε στην επιφάνεια γεγονότα γύρω από την καριέρα σου, για τα οποία πιθανόν να μην είσαι καθόλου προετοιμασμένη.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα στη σχέση σου και θα αναθεωρήσεις κάπως τις απόψεις σου σχετικά με τη συμβίωση με το σύντροφό σου. Αυτά όλα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μεταξύ σας επικοινωνία και αν πραγματικά έχεις βάλει καλές βάσεις, τότε να ξέρεις ότι θα περάσεις ένα δεύτερο "μήνα του μέλιτος". Αν όμως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον άνθρωπό σου, όσον αφορά στις πάγιες απόψεις για τη ζωή, είναι μεγάλο, τότε τώρα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο και δεν είναι απίθανο να φτάσετε στην απομάκρυνση ή σε αναγκαστικό χωρισμό. Όπως και να έχει η κατάσταση, να γνωρίζεις ότι πρέπει να είσαι έτοιμη να διαχειριστείς αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα σου προκαλέσει αυτός ο μήνας, διαφορετικά κάνε μία παύση στα ερωτικά σου δρώμενα και αποστασιοποιήσου. Οι singles του ζωδίου να περιμένετε κάτι ενδιαφέρον να εμφανιστεί τώρα στη ζωή σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και να γνωρίζετε ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι πολύ καλύτερο από όσο θα φαίνεται εξαρχής. Παιδέψτε το λίγο, και θα σας βγει σε καλό!

Επαγγελματικές

Με ένταση στον επαγγελματικό τομέα και σκοτούρες εξαιτίας των οικονομικών σου θα περάσεις τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Η ανάγκη για απομόνωση και για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου θα είναι ισχυρή και θα έχει επιπτώσεις και στην εργασία σου. Κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας που διαφαίνονται στον ορίζοντα δεν θα είναι ικανές να ανατρέψουν το γενικότερο κλίμα. Ενεργοποίησε τη λογική και την υπομονή σου, προσπάθησε να αποφεύγεις καταστάσεις που δημιουργούν άσχημα και πιεστικά συναισθήματα και θεώρησε την περίοδο του Δεκεμβρίου σαν ένα σταθμό, στον οποίο σταματάς αναγκαστικά για να συνεχίσεις κατόπιν. Όσον αφορά στα οικονομικά του μήνα, αυτά θα είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία, την οποία και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα το διάστημα των γιορτών, με κάποια έξτρα έξοδα που θα προκύψουν. Απόφυγε σπατάλες, διαχειρίσου σφιχτά τον προϋπολογισμό σου και προσγειώσου!

ΖΥΓΟΣ

Μία μεταβατική, άλλοτε σκληρή και άλλοτε ήρεμη περίοδο, θα περάσεις αυτόν το μήνα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 2 και μετά, θα έρθεις αντιμέτωπη με καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν και θα σε απογοητεύσουν. Αυτά είναι που θα εγείρουν το θυμό και την αγανάκτησή σου και οφείλεις με κάθε τρόπο να συγκρατηθείς. Άλλωστε, θα έχεις ως σύμμαχό σου την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τις 7 και μετά στο φιλικό για εσένα Υδροχόο, η οποία θα λειτουργεί σαν από μηχανής θεός για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ξεκαθαρίσει ό,τι αμφισβητείς. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 14 στους Διδύμους, είναι καλό να τολμήσεις να κάνεις ερωτικά ξεκαθαρίσματα και να μάθεις πλέον πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Τις γιορτινές μέρες, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε συνδυασμό με τον Άρη, που ήδη θα έχει εγκατασταθεί στους Ιχθείς από τις 19, θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια, διάθεση για ταξίδια και μεγάλη έμπνευση, που θα φέρει την πολυπόθητη αύξηση και στα έσοδά σου.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει ένα πολύ υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Επισκέψεις και στενή αλληλεπίδραση με τα μέλη της οικογένειάς σου θα σε απασχολήσουν όλον το μήνα και θα νιώσεις τη θαλπωρή που πάντα έχεις ανάγκη. Ο αγαπημένος σου θα είναι κοντά σου και θα στηρίζει τα όνειρά σου και αν κάποιες φορές κρατήσει αποστάσεις είναι για να σου δώσει το χρόνο και το χώρο για να κινηθείς πιο ελεύθερα. Μην το παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις γιορτές, και δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Αν είσαι single, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο από τις 7 και μετά, η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και θα μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο με την αυξημένη γοητεία και το σεξαπίλ που θα σε χαρακτηρίζει. Από τις 19 και μετά, με τον Άρη να μετακινείται στους Ιχθείς, έχεις αυξημένες πιθανότητες να δημιουργήσεις ένα δεσμό, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές

Με χαμόγελα έρχεται ο Δεκέμβριος για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και αίσθημα πληρότητας θα σε διακρίνει. Αν εξαιρέσουμε τα συννεφάκια σε κάποιες ασαφείς συνεργασίες σου, τις οποίες πάραυτα πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί είναι ικανές να ανατρέψουν το επαγγελματικό σκηνικό εις βάρος σου, ο φετινός Δεκέμβριος θα σου δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την επαγγελματική σου θέση, αλλά και να τη σταθεροποιήσεις. Θα ωφεληθείς σε κάθε είδους εργασιακή σχέση και οι νέες συνεργασίες που πρόκειται να συνάψεις, ιδιαίτερα μέχρι τις 19 που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει να κινείται ανάδρομα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Αν στη θετική αυτή διαδικασία διαπιστώσεις την ανάγκη είτε ελιγμών, είτε τροποποιήσεων των επαγγελματικών σου σχεδίων, είτε κάποιες καθυστερήσεις ή αντιστάσεις, μην πτοηθείς, αλλά κράτα σταθερή στάση απέναντι στα γεγονότα. Αντιμετώπισε έξυπνα τις ευκαιρίες λοιπόν, και προετοιμάσου να υποδεχθείς το αξιόλογο επαγγελματικό σου μέλλον, που εδώ και καιρό κοπιάζεις να κατακτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος σε ενεργοποιεί σε πολλά επίπεδα και κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των ερωτικών σου σχέσεων. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 7 και μετά, κάνει τις σχέσεις σου απόλυτη προτεραιότητα και αν και θα αντιμετωπίσεις αισθητές δυσκολίες λόγω της θέσης του Ερμή στον Αιγόκερω από τις 2, θα καταφέρεις να ζήσεις νέες, συναρπαστικές εμπειρίες που θα ανανεώσουν το ηθικό σου και θα σε κάνουν να ονειρευτείς. Ο Άρης πάλι από τον Υδροχόο μέχρι τις 19, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλαγές που θα έχουν άμεση ή έμμεση επιρροή και στην οικονομική σου κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν θα κινηθείς μετρημένα και λογικά, θα είσαι από τις κερδισμένες της περιόδου μακροπρόθεσμα. Στις 14 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποια απρόσμενα γεγονότα. Η επικοινωνία και οι συζητήσεις γύρω από θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και μία επικείμενη συμφωνία θα πάρει μία ευχάριστη τροπή και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στον Αιγόκερω, δίνει πνοή στην επαναστατική σου διάθεση, δημιουργώντας την επιθυμία να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Το ίδιο διάστημα ο Άρης θα κινείται στους Ιχθείς και σου δίνει πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Άφησε λοιπόν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου ελεύθερες να φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές που έχεις ανάγκη και μη φοβάσαι για το αύριο!

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή ο Δεκέμβριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας και η ευαίσθητη πλευρά σου θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με τη θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 7 και μετά, θα έχεις έντονα την ανάγκη για θαλπωρή και αγάπη, που μόνο οι πολύ οικείοι σου μπορούν να σου την προσφέρουν και αυτό θα σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους, αλλά και αυτοί με τη δική τους σειρά, μαζί σου. Τις ημέρες των γιορτών η ανάγκη και η διάθεσή σου για νέες γνωριμίες θα σε ωθήσει να βγεις έξω από το σπίτι και να διασκεδάσεις. Κι αν είσαι single, έχεις μεγάλες ελπίδες το εν λόγω διάστημα να βρεις τον έρωτα της ζωής σου!

Επαγγελματικές

Με κάποια ένταση στον τομέα της εργασίας σου θα περάσει ο Δεκέμβριος, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά του. Ίσως αισθανθείς περίεργα σε σχέση με τις διαθέσεις σου και τις προοπτικές σου. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, αφού πρώτα θα τις έχεις τσεκάρει ικανοποιητικά. Δεν είναι άσχημη περίοδος αυτή για εσένα, απεναντίας θα έχεις τη δυνατότητα να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να προωθήσεις δημιουργικά τα σχέδιά σου. Απλώς πρέπει να είναι μετρημένες οι κινήσεις σου και να βασιστείς σε ρεαλιστικές τοποθετήσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι για εσένα μία περίοδος, κατά την οποία θα χτίζεις τις μελλοντικές σου εισροές, αν φυσικά κινηθείς με λογική και σύνεση και δεν παρασυρθείς από την καταναλωτική σου μανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Δεκέμβριο θα υπάρξει ανησυχία και σύγχυση σε κάποια απρόσμενα θέματα που θα προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό. Από τις 2 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου και θα εισέλθει στον Αιγόκερω, θα πρέπει να παραμείνεις ήρεμη και να μην περιπλέξεις τα πράγματα, για το δικό σου καλό. Ίσως αυτό το διάστημα λάβεις μηνύματα που θα σε πληγώσουν, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι περισσότερο μετρημένη στα λόγια σου και στις αντιδράσεις σου, καθώς ο θυμός που θα τις προκαλεί δεν θα είναι και ο καλύτερος οδηγός για να ισορροπήσεις τα γεγονότα. Το χάσμα στις απόψεις και τις ιδέες με άτομα τόσο του επαγγελματικού όσο και του οικογενειακού σου περίγυρου, θα είναι μεγάλο και ίσως άθελά σου διαταράξεις κάποιες πολύ σημαντικές σχέσεις. Στις 14 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις πολύπλευρα τις καταστάσεις και μην εμμένεις άσκοπα σε απόψεις που κρίνονται μη ρεαλιστικές και μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές, γιατί ουσιαστικά μόνο το χρόνο σου θα χάσεις και τίποτε άλλο. Στις 29 του μήνα, που θα έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις γύρω από μία σημαντική σου υπόθεση που έχει σχέση με την καριέρα σου. Τα σχέδιά σου τώρα σταθεροποιούνται και ο έναστρος ουρανός θα ξυπνήσει μέσα σου δυνατά συναισθήματα, που δύσκολα θα μπορέσεις να αγνοήσεις.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή θα βρεθείς υπό πίεση και θα υπάρχει ψυχική απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φρόντισε να μην είσαι επιθετική στα λόγια σου και απόφυγε αντιπαραθέσεις, λόγω κάποιων παραπόνων που θα έχεις. Με όμορφο τρόπο εξήγησέ του αυτά που νιώθεις και αν πραγματικά υπάρχουν ειλικρινή συναισθήματα ανάμεσά σας, είναι βέβαιο ότι θα σε καταλάβει και θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Από τις 7 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο, τα πράγματα είναι καλύτερα για εσένα και πρέπει να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα έχεις, για να ξεκαθαρίσεις όποια ασάφεια σας χωρίζει. Για τις singles, τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα. Θα έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες με φλερτ που θα προκύψουν και θα σας ανανεώσουν. Το τέλος του μήνα θα δώσει φτερά στη συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα καταφέρετε να εξελίξετε μία νέα γνωριμία σε αξιόλογο δεσμό.

Επαγγελματικές

Η επαγγελματική ζωή σου θα εξελιχθεί κάτω από καλές συνθήκες αυτόν το μήνα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένη και θα καταφέρεις να προωθήσεις με το σωστό τρόπο τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι ικανά να σταθεροποιηθούν, αν και με τον Ερμή ανάδρομο από τις 19, υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά σου για λανθασμένες εκτιμήσεις. Σε γενικές γραμμές πάντως, θα καταφέρεις να βάλεις νέες και σταθερές βάσεις για καλύτερη συνέχεια της καριέρας σου. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, στις 29, η διάθεσή σου για επεκτατικές κινήσεις θα είναι αυξημένη, αλλά θα πρέπει οποιαδήποτε ενέργειά σου να την έχεις προγραμματίσει καλά πριν την κάνεις. Εάν πάλι έχεις εκκρεμείς υποθέσεις νομικής φύσεως, το ενδεχόμενο καθυστερήσεων θα είναι σοβαρότατο, για αυτό πάρε το απόφαση και μην κάνεις ενέργειες που μπορεί να σε εκθέσουν, λόγω της ανυπομονησίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας γεμάτος και ενδιαφέρων μήνας σε περιμένει. Με τον Ερμή να σε ευνοεί στο ζώδιό σου από τις 2 και μετά, θα είσαι πολύ δημιουργική και θα έχεις την ανάλογη ενεργητικότητα να προβάλεις τις δημιουργικές σου ιδέες στον εργασιακό σου χώρο. Η ικανότητά σου να κάνεις νέα πράγματα θα είναι τονισμένη και παρά τις αντιξοότητες που θα σου προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του, από τις 19 και μετά θα υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια και τις πιέσεις με την εσωτερική σου δύναμη. Στην καριέρα σου, η δημιουργική σου εργασία θα αναγνωριστεί δεόντως. Κοντά στην Πανσέληνο που θα λάβει χώρα στις 14 στους Διδύμους, θα υπάρξει πρόοδος και θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις ή οποιαδήποτε διαμάχη με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σου. Χάρη στον Άρη, που μέχρι τις 19 θα κινείται στον Υδροχόο, οι επιλογές σου θα έχουν σταθερότητα και συνέπεια. Έστω κι αν χρειαστεί κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στο ζώδιό σου, να αναλάβεις κάποιες δεσμεύσεις, πλέον θα είσαι σίγουρη για αυτά που ζητάς και αυτά που μπορείς να δώσεις. Τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι καλή και θα περάσεις ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι σου παρά την ανησυχία και το άγχος που θα σε διακατέχουν για τα προβλήματα που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς της ζωής σου. Κάποια πίεση που θα δεχτείς από το σύντροφό σου, προσπάθησε να την αποκρούσεις με γλυκύτητα και διάλογο, παρά με φωνές και απομάκρυνση. Με τη θέση της Αφροδίτης τόσο στο ζώδιό σου μέχρι τις 7 αλλά και από εκεί και μετά στον Υδροχόο ίσως σε πιάσει μία αδικαιολόγητη ανασφάλεια σχετικά με την αφοσίωσή του, αλλά μην δώσεις μεγαλύτερη συνέχεια γιατί δεν θα συντρέχει σοβαρός λόγος. Αν είσαι single, αυτόν μήνα πρέπει να δικτυωθείς σε περισσότερους κοινωνικούς κύκλους, γιατί η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπεις θα είναι αυξημένη και θα φέρει κοντά σου το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Κάποιος νέος έρωτας έρχεται τώρα στη ζωή σου, αλλά χρειάζεται και τη δική σου παρότρυνση για να εκδηλωθεί πλήρως.

Επαγγελματικές

Ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να αποδείξεις όλα σου τα προσόντα. Στο ξεκίνημα του μήνα, κλίμα έντασης θα προκληθεί στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς θα αναδειχθούν άλυτα ζητήματα που εσύ έχεις αφήσει να βαλτώσουν και αυτά δυστυχώς δεν θα σου κάνουν την χάρη να εξαφανιστούν δια μαγείας. Σκέψου όμως ότι ουδέν κακό αμιγές καλού, και δες το σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τελειώσεις με χρονίζουσες υποθέσεις και εκκρεμότητες. Επί της ουσίας, δηλαδή, ο μήνας αυτός πρόκειται για μία περίοδο θετική για εσένα, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί θα λειτουργήσουν υπέρ σου και για το καλό σου. Η πορεία των επαγγελματικών σου, εφόσον κινηθείς λογικά και προγραμματισμένα, θα βελτιωθεί αισθητά και θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Στις 29, που θα έχουμε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις αρπάξεις για να δρομολογήσεις με έναν πιο αισιόδοξο τρόπο τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με αρκετούς προβληματισμούς για εσένα αλλά το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς για να νιώσεις καλύτερα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 7 και μετά, το διάστημα είναι καλό για να εστιάσεις στα αισθηματικά σου και να αναπτύξεις την ερωτική σου ζωή μέσα από νέες διαδρομές και τεχνικές. Ιδιαίτερα αυτό σε αφορά αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει το πρόσωπο των ονείρων σου και ψάχνεις να το βρεις. Μέχρι τις 19 που ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου η καθημερινότητα σου θα είναι κάπως αντιφατική. Για αυτό τα καλά νέα που θα ακούς αυτό το διάστημα θα πρέπει να τα διασταυρώνεις πρώτα και να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και όχι με το γνωστό σου ενθουσιασμό και αυθορμητισμό, γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς. Στις 14 του μήνα, η Πανσέληνος στους Διδύμους θα προκαλέσει ένα ψυχρό και αυταρχικό κλίμα στις συζητήσεις και τις επαφές σου και καλό είναι όσες από αυτές μπορείς να τις αναβάλεις. Αυτές τις ημέρες μην θίγεις ευαίσθητα θέματα ούτε σε αισθηματικό αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 29 που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί αισθητά και θα σε κάνει ιδιαίτερα δυναμική και αποφασιστική για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και τις κακουχίες, που ούτως ή αλλιώς όμως θα έχουν μειωθεί αρκετά.

Αισθηματικές

Η αισθηματική σου ζωή θα είναι καλή το Δεκέμβριο αν και εσύ πάρεις την απόφαση να μην δίνεις περαιτέρω σημασία σε λεπτομέρειες που αφορούν στη σχέση σου. Το πάθος δεν θα σου λείπει και αν δεν περιοριστεί λόγω των ηθικών σου αναστολών, μπορεί να βιώσεις έναν ιδιαίτερα ερωτικό μήνα με το σύντροφό σου. Ευχάριστες υποχρεώσεις θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου και τώρα θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τα παιδιά και την οικογένειά σου. Αν είσαι single, θα βιώσεις μία πολύ θετική περίοδο για τα ερωτικά σου. Οι κοινωνικές συναναστροφές σου θα αυξηθούν, με αποτέλεσμα η γοητεία σου να βρει περισσότερους αποδέκτες από τα συνηθισμένα. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις σε εγρήγορση και να μην βιαστείς να επενδύσεις αμέσως. Δώσε λίγο χρόνο, περισσότερο σε εσένα, ώστε να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σου κλέψει την καρδιά και μετά έχεις όλο το νέο έτος μπροστά σου για να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!

Επαγγελματικές

Με σχετικά λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που προβάλλει ο Δεκέμβριος για τα επαγγελματικά σου. Ζητήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου θα προκύψουν για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα. Από την πλευρά σου, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους σου και να μην είσαι εσύ εκείνη που θα υποκινήσεις τις αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστώνεις ότι η αξία σου δεν αναγνωρίζεται, φρόντισε να ενδυναμώσεις τις άμυνες σου, καθώς οι μομφές που μάλλον θα δεχθείς δεν θα έχουν διάρκεια και δεν θα επεκταθούν σε κάτι ουσιαστικό. Αν όμως έχεις υποχωρητική στάση, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν αλλού. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, περιόρισε τις τάσεις σπατάλης που σε διακατέχουν κατά καιρούς και θα είναι έντονες, καθώς οι ημέρες και οι καιροί δεν είναι και οι καλύτεροι.

ΙΧΘΕΙΣ

Θετικές τάσεις θα επικρατήσουν αυτόν το μήνα για εσένα και θα έχεις νέες και εποικοδομητικές ιδέες. Η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητα δεν πρέπει να έχουν θέση αυτό το διάστημα στη ζωή σου, γιατί διαθέτεις ένα αρκετά δυνατό ένστικτο, το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που η λογική σου δεν τα καταφέρνει. Με το θάρρος που θα σου χαρίσει ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 19 και μετά αλλά και τη γενικότερη διάθεση για περιπέτεια που σε διακρίνει, θα ζήσεις έναν ενδιαφέρων μήνα και αν προσπαθήσεις τις κακές ημέρες του, να τις αντιμετωπίσεις σωστά, τότε τα μελλούμενα θα σε δικαιώσουν. Στις 29 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προσπάθησε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και μην ενδίδεις σε προτάσεις που δεν έχεις το περιθώριο να ανταπεξέλθεις. Σημαντικό είναι οι όποιες κινήσεις σου προς αυτήν την κατεύθυνση να γίνονται κατόπιν ωρίμου σκέψεως και όχι ελαφρά τη καρδία γιατί θα έχεις άσχημες συνέπειες. Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και ως εκ τούτου θα πρέπει να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρεις εις πέρας το έργο σου.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου, οικογενειακά θέματα θα σε πιέσουν έντονα για να βρεις λύσεις. Προσπάθησε λίγο περισσότερο από τα συνηθισμένα να επικοινωνήσεις αποδοτικά με το σύντροφό και την οικογένειά σου, ώστε να καταλήξετε σε δίκαιες λύσεις και όχι ό,τι συμφέρει μόνο εσένα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο από τις 7 και μετά και σε βοηθάει να φέρεις την ισορροπία στο δεσμό σου και να ξεχάσεις ό,τι παρελθοντικό σε έχει στεναχωρήσει. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά της και ο έρωτάς σου υπόσχεται όμορφες στιγμές. Όσον αφορά στις singles, δεν θα σας λείψουν οι καινούριες γνωριμίες και ιδιαίτερα τις ημέρες των γιορτών τα πράγματα και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές για να συναναστραφείτε με κόσμο και να οδηγηθείτε στη σύναψη ερωτικών σχέσεων.

Επαγγελματικές

Η επαγγελματική ζωή απαιτεί προσοχή και εγρήγορση. Η καλύτερη περίπτωση για το ζώδιό σου, με βάση τους πλανητικούς σχηματισμούς που σε αφορούν, είναι να αναγκαστείς να διευθετήσεις παλαιές, ή και νέες, αλλά εκτός προγράμματος υποχρεώσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνισή τους εκεί που δεν τις περιμένεις. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε αγχώσει περισσότερο. Από 19 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Και σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου μαζί τους και σε σχέση με τις διεργασίες που εξυφαίνονται παρασκηνιακά και σε αφορούν μεν, δεν τις γνωρίζεις δε. Μην είσαι επιπόλαιη στις οικονομικές σου συναλλαγές και μείνε μακριά από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και σου υπόσχονται άμεσο και μεγάλο κέρδος. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα τις τελευταίες ημέρες του μήνα που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει περισσότερο και θα ηρεμήσει την ατμόσφαιρα.

Πηγή

Διαβάστηκε 200 φορές

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑPlease Enter Admin E-Mail address in the backend.

Μετρητής Επισκεπτών

2761966
Σήμερα
Χθές
Αυτή την εβδομάδα
Την προηγούμενη εβδομάδα
Αυτό το μήνα
Τον προηγούμενο μήνα
Συνολικά
1284
6018
42390
2687416
97212
180760
2761966

Η IP σας: 54.92.193.89
19-11-2018 05:36

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕPlease Enter Admin E-Mail address in the backend.