Οι γευστικές δημιουργίες ζάχαρης με άνθη, όπως τριαντάφυλλο, λεβάντα ή γιασεμί, αν και μοιάζουν ασυνήθιστες, έχουν τις ρίζες τους στην παράδοση. Τα άνθη χρησιμοποιούνται στην ασιατική και ανατολίτικη κουζίνα ανέκαθεν, και στον μεσαίωνα η συντήρηση λουλουδιών και βοτάνων με ζάχαρη, ήταν ευρέως διαδεδομένη. Η αρωματισμένη ζάχαρη εδώ, εμπλουτίζεται με βιολογικά και προσεχτικά διαλεγμένα άνθη, φρούτα ή βότανα. Με μια ειδική, ήπια μέθοδο, ενώνονται σε ένα ομογενές σύνολο.Το αποτέλεσμα είναι ένα γευστικό «έργο τέχνης».

Γλυκάνετε τσάι, σοκολάτα, γιαούρτι και σαντιγί με μια ιδιαίτερη νότα, γαρνίρετε φρουτοσαλάτες και επιδόρπια, καλύψτε το χείλος του ποτηριού στο κοκτέιλ!Τα φυσικά σιρόπια και η αρωματισμένη ζάχαρη παρασκευάζονται με παραδοσιακό και χειροποίητο τρόπο από την οικοτεχνία Dinapoja.Είναι ένας συνδυασμός, από παλιές παραδοσιακές συνταγές και συνταγές άλλων πολιτισμών με προσωπική δημιουργικότητα.

Από την προσεχτική διαλογή φρέσκων, τοπικών λουλουδιών και βοτάνων, μέχρι την συσκευασία, το εργαστήριο δείχνει πλήρη δέσμευση. Άριστες πρώτες ύλες και χειροποίητη παραγωγή, εγγυώνται κορυφαία ποιότητα και μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσης. Η επεξεργασία των λουλουδιών και βοτάνων γίνεται εξαιρετικά ήπια, χωρίς χρωστικές, χημικές και συντηρητικές ουσίες. Φρέσκα άνθη και βότανα με έντονα χρώματα και σαγηνευτικές μυρωδιές δίνουν το υπέροχο άρωμα.

Κάθε σιρόπι, κάθε αρωματισμένη ζάχαρη, είναι μια πρόσκληση για νέες γαστρονομικές ανακαλύψεις, οι οποίες βελτιώνουν την καθημερινή ζωή.

Αφήστε το σχόλιο σας