Φτιάξτε Πανεύκολα και Ανέξοδα Πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες με Ποπ-Κορν

Φτιάξτε Πανεύκολα και Ανέξοδα Πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες με Ποπ-Κορν

Το ποπ-κορν είναι η ένοχη απόλαυση του κάθε κινηματογραφόφιλου. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες μπάλες γεμάτες με το ποπκόρν της χτεσινής «προβολής» με 4 απλές κινήσεις και υλικά που σίγουρα έχετε στο σπίτι σας.

Για να τις φτιάξετε θα χρειαστείτε

  • παλιές εφημερίδες,
  • ποπ κορν,
  • μία κορδέλα ή έναν σπάγκο και
  • κόλλα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Ξεκινήστε παίρνοντας μερικές σελίδες εφημερίδας και τσαλακώνοντάς τες. Σχηματίστε με αυτές μία μπάλα στο μέγεθος που επιθυμείτε.

Πάρτε ένα άλλο φύλλο εφημερίδας και απλώστε κόλλα πάνω σε αυτό. Τυλίξτε την μπάλα με το φύλλο. Μη σας νοιάζει αν δεν είναι τέλεια η μπάλα σας μιας και αργότερα που θα μπει και το ποπ κορν δε θα φαίνεται τίποτα.

Αρχίστε να παίρνετε ένα ένα τα ποπ-κορν και να τους βάζετε κόλλα. Τοποθετήστε όσα πιο πολλά μπορείτε, το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά μεταξύ τους. Αν, παρόλα αυτά, δημιουργηθούν κενά, μπαλώστε τα αργότερα με μικρότερα κομμάτια ποπ κορν.

Σε κάποιο σημείο της μπάλας, πριν την καλύψετε ολόκληρη, κολλήστε ένα κομμάτι σπάγκου ή μία κορδέλα για να μπορέσετε να κρεμάσετε το στολίδι σας στο δέντρο. Βάλτε αρκετή κόλλα έτσι ώστε να μην έχετε πρόβλημα με την μπάλα. Καλό είναι να κολλήσετε και ένα ποπ κόρν πάνω από την μπάλα για να στερεοποιηθεί ακόμα καλύτερα ο σπάγκος.

Αφήστε την μπάλα να στεγνώσει για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα προσθέστε μερικά ποπ κορν στα κενά που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από τη συρρίκνωση του ποπ κορν. Το Χριστουγεννιάτικο στολίδι σας είναι πανέτοιμο για στόλισμα!

Φτιάξτε Πανεύκολα και Ανέξοδα Πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες Μπάλες με Ποπ-Κορν

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Πότε γεννιούνται οι… αριστερόχειρες;!
Πότε γεννιούνται οι… αριστερόχειρες;!

Ψυχολόγοι από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης υποστηρίζουν ότι οι αριστερόχειρες γεννιούνται κατά πλειοψηφία μία συγκεκριμένη χρονική...

Close