Yλικά:
- 250g μπισκότα
- 110g ανάλατο βούτυρο (λιωμένο)
- 400g Nutella (σε θερμοκρασία δωματίου)
- ¾ φλιτζανιού ψιλοκομμένα καβουρδισμένα φουντούκια
- 500γρ τυρί κρέμα (σε θερμοκρασία δωματίου)
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένο)
- 100 ml συμπυκνωμένη / σαντιγύ
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τη σαντιγί και την αφήνουμε στο ψυγείο.
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο multi και προσθέτουμε μια κουταλιά λιωμένο βούτυρο, τα φουντούκια και 1 κουταλιά nutella. Ανακατεύουμε όλα μαζί.
Απλώστε το στη φόρμα και πιέστε στη βάση ώστε να είναι ομοιόμορφο. Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα.
Χτυπάμε το τυρί κρέμα και ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια προσθέτουμε την υπόλοιπη Nutella και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν.
Απλώστε πάνω από τη βάση το μίγμα και τοποθετήστε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ή όλη τη νύχτα.
Κόβουμε σε φέτες προσεκτικά κι διακοσμούμε με τη σαντιγί και καβουρδισμένα φουντούκια.
Δείτε τη διαδικασία στο video ου ακολουθεί:
Αφήστε το σχόλιο σας