Πώς τα κεριά θα διαρκούν και θα μυρίζουν περισσότερο

Πώς τα κεριά θα διαρκούν και θα μυρίζουν περισσότερο

Αν έχετε αποφασίσει ότι το σπίτι σας είναι το ιδανικότερο καταφύγιο για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης είτε με τον εαυτό σας είτε με καλή παρέα, τότε ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπούν το κοκούνινγκ!

Ο χειμώνας με τις χαμηλές του θερμοκρασίες κάνει σχεδόν απαραίτητη αυτή τη μορφή κοινωνικοποίησης και το σκηνικό συνθέτουν η καλή μουσική, ένα αναμμένο τζάκι, μια κουβερτούλα, μια ταινία, ένα ποτήρι κρασί και μικρές φωτισμένες γωνιές με κεριά που διαχέουν στο χώρο το άρωμα τους.Το μειονέκτημα βέβαια με τα κεριά που δίνουν λάμψη και ζεστασιά στο χώρο σας είναι πως καίγονται γρήγορα.

Δεδομένου ότι σίγουρα θα αναρωτιέστε, αν υπάρχει τρόπος να τους χαρίσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, εμείς σας λέμε πως η απάντηση είναι θετική, αρκεί να εφαρμόσετε ένα μικρό τρικ.

Ολα έχουν να κάνουν με τη δική τους θερμοκρασία:

Τυλίξτε τα κεριά με αλουμινόχαρτο ή με μεμβράνη.Βάλτε τα στο ψυγείο τρεις ώρες πριν υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας ή πριν τα ανάψετε για να χαλαρώσετε.Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε μεγαλύτερη διάρκεια καύσης.

Εξτρα tip: Φροντίστε να τα αποθηκεύετε πάντοτε σε ξηρά μέρη, μακριά από υγρασία και θερμότητα.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Όλα τα μυστικά για Θρεπτική, Πεντανόστιμη Κοτόσουπα με Λαχανικά και Λεμόνι!
Όλα τα μυστικά για Θρεπτική, Πεντανόστιμη Κοτόσουπα με Λαχανικά και Λεμόνι!

Σε πολλά μέρη του κόσμου, με πρώτη την Ελλάδα, τρώνε την κοτόσουπα αυγοκομμένη. Είναι νόστιμη, βέβαια....

Close