Τρέσα:4 συχνά λάθη που κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει..τραγικό!

Τρέσα:4 συχνά λάθη που κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει..τραγικό!

Οι τρέσες έγιναν γνωστές αρχικά από τις celebrities που εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας και λόγω του επαγγέλματός τους χρειάζονταν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.Αργότερα και αφού το αποτέλεσμα κέρδισε το θαυμασμό όλων των γυναικών, έγιναν ένα από τα αξεσουάρ της καθημερινότητας.Γιατί όμως αυτή η μανία με το πρόσθετο κομμάτι μαλλιών;Οι τρέσες ήταν το μυστικό που κρυβόταν πίσω από τα πολύ μακριά, πλούσια και πυκνά μαλλιά των σταρ, που μέχρι να αποκαλυφθεί, το αποτέλεσμα έδινε την εντύπωση ότι όλες αυτές οι διάσημες κυρίες ήταν από τη φύση προικισμένες ή έπαιρναν κάποια θαυματουργή βιταμίνη.

Η ποιότητα

Στην αγορά θα βρείτε τόσο φυσικές, όσο και συνθετικές τρέσες που υπόσχονται να ανανεώσουν το look σας, ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι  φυσικές μπορούν να αποκτήσουν το χρώμα των μαλλιών σας γιατί είναι δυνατόν να βαφτούν, καθώς επίσης να χτενιστούν όπως ακριβώς επιθυμείτε. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι  είναι φυσικές τις καθιστά εξίσου ευαίσθητες όπως και τα πραγματικά σας μαλλιά, επομένως απαιτούν περιποίηση και φροντίδα, για να διατηρηθούν.

Οι συνθετικές, από την άλλη, είναι πιο οικονομικές, έχουν από μόνες τους ένα συγκεκριμένο στιλ είτε αυτό είναι μπούκλες είτε ίσιες, δεν βάφονται όπως οι πρώτες και δεν είναι εφικτό να τις χτενίσετε όπως επιθυμείτε.Οι περισσότεροι hair stylists συνιστούν τις φυσικές που ενδείκνυνται για μόνιμη τοποθέτηση.

Τα λάθη στη χρήση της τρέσας

Η πλειονότητα των γυναικών θέλει να βάλει πρόσθετες τούφες στο κεφάλι, αλλά ελάχιστες είναι εκείνες που γνωρίζουν τον τρόπο, ώστε η τελική εικόνα να μην προδίδει την τρέσα και επίσης να μην την καταστρέφουν.Αν το σκέφτεστε κι εσείς δώστε προσοχή στα παρακάτω:

  1. Μια τρέσα ενδέχεται να έχει περισσότερο μήκος από αυτό που χρειάζεστε αλλά μην την κουρεύετε ποτέ μόνες σας στο σπίτι, εκτός κι αν είστε επαγγελματίας. Προτείνουμε να τη δώσετε στο κομμωτήριο που επισκέπτεστε και να αποφασίσετε εκεί μαζί με τον hair artist για το ποιο θα είναι το τελικό της μήκος, ενώ με τον τρόπο αυτό το κούρεμα θα είναι επαγγελματικό και οι άκρες πολύ περιποιημένες.
  2. Αν τα φυσικά σας μαλλιά είναι σπαστά και υιοθετείτε πάντοτε το look τους, μην κάνετε το λάθος να φορέσετε ίσιες τις τρέσες. Χρησιμοποιείστε το ειδικό εργαλείο για να δημιουργήσετε μπούκλες και να μπλέξετε τις τρέσες με τα φυσικά μαλλιά, ώστε να μην υπάρχει αυτή η διαφορά.
  3. Στην περίπτωση που θέλετε να βάψετε τις τρέσες, εμπιστευτείτε και πάλι έναν επαγγελματία που ξέρει ακριβώς τον κωδικό της βαφής που χρησιμοποιεί και για τα φυσικά σας μαλλιά, προκειμένου να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα και να μην διαφέρουν οι τόνοι.
  4. Αν έχετε επιλέξει τοποθέτηση που δεν είναι μόνιμη, αλλά μπορείτε αντιθέτως να τις αφαιρέσετε και μόνες στο σπίτι, τότε μην πέσετε στην παγίδα να κοιμηθείτε με τις τρέσες στο κεφάλι, καθώς κινδυνεύουν να τσαλακωθούν και να σπάσουν όπως και τα φυσικά μαλλιά. Από την άλλη, αν η αφαίρεση είναι ανέφικτη, πιάστε τα μαλλιά σας σε πλεξούδα και κοιμηθείτε κατά αυτόν τον τρόπο.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Χουνκιάρ Μπεγιεντί: μικρασιάτικη συνταγή για ένα εορταστικό φαγητό σκέτη γλύκα!!
Χουνκιάρ Μπεγιεντί: μικρασιάτικη συνταγή για ένα εορταστικό φαγητό σκέτη γλύκα!!

Φανταστείτε κάτι πολύ νόστιμο και ζουμερό όπως ένα μοσχαράκι κοκκινιστό που λιώνει στο στόμα… Σκεφτείτε το...

Close