Ακουστικά, μια μεγάλη εστία βρωμιάς -Πώς καθαρίζονται

Ακουστικά, μια μεγάλη εστία βρωμιάς -Πώς καθαρίζονται

Τα χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά και όπως κάθετί με συχνή χρήση, είναι εστία βρωμιάς. Ο λόγος για τα ακουστικά. Το φοράμε στο αυτί μας πολλές ώρες, τα πετάμε στην τσάντα μας, πέφτουν κάτω, τα ακουμπάμε πάνω σε γραφεία, κουζίνες και τα ξαναβάζουμε στο αυτί μας. Και κάπως έτσι γίνονται φορείς βακτηρίων και πολλές φορές προκαλούν και λοιμώξεις του αυτιού. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται καθάρισμα.

Αλλά πώς;

Χρησιμοποιείτε ένα απαλό καθαριστικό, όπως σαπούνι με ζεστό νερό. Για παράδειγμα υγρό πιάτων. Πάρτε ένα κομμάτι απαλού υφάσματος. Βάλτε μια μικρή ποσότητα του μείγματος σαπουνιού-νερού. Προσοχή, μην βάλετε πολύ. Αν υπάρχει πολλή βρωμιά εξωτερικά και προς το καλώδιο πάρτε μια οδοντόβουρτσα, στεγνή και προσπαθήστε να βγάλετε τη βρωμιά. Μερικά ακουστικά έχουν καλύμματα σιλικόνης ακριβώς για να γίνεται πιο εύκολο τα καθάρισμά τους. Είναι απλό. Τα βγάζετε τα πετάτε και βάζετε τα καινούρια που υπάρχουν στο κουτί.

Προσοχή. Ποτέ μην βυθίζετε τα ακουστικά στο νερό. Θα χαλάσουν. Και επίσης μην ξεχνάτε ότι κάποιες φορές χρειάζεται να καθαρίζετε και τη συσκευή εκτός από τα ακουστικά.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Αστείες ιδέες για Απεγνωσμένες Μαμάδες! Όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά....
Αστείες ιδέες για Απεγνωσμένες Μαμάδες! Όταν έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά….

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μαγική συνταγή στη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού κι αυτό είσαι σε...

Close