Αλμυρά Μπισκότα ελιάς με γέμιση μασκαρπόνε έτοιμα σε 15′!

Αλμυρά Μπισκότα ελιάς με γέμιση μασκαρπόνε έτοιμα σε 15′!

Υλικά

  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • λίγο αλάτι 
  • 150 γρ πάστα ελιάς  
  • 1 σακουλάκι μπέικιν πάουντερ  
  • 150 γρ βούτυρο  
  • 250 γρ μασκαρπόνε  
  • 100 γρ γιαούρτι

 

Εκτέλεση

Ζυμώστε όλα τα υλικά της ζύμης μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη(αν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα) και αφήστε τη μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.

Την κόβετε σε πιο μικρά κομμάτια, την βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες, την ανοίγετε με ένα πλάστη σε πάχος 3 χιλιοστά περίπου και τα κόβετε με κουπατ σε ότι σχήμα θέλετε.

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Για την κρέμα, ανακατέψτε καλά τo τυρί μασκαρπόνε και το γιαούρτι και στη συνέχεια βάλτε τη σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής για να γεμίσετε τα μπισκοτάκια

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Μανούλες, δεν έγινε και τίποτα αν το σπίτι μας δεν λάμπει! Είναι καλύτερο να «λάμπουν» τα παιδιά μας!
Μανούλες, δεν έγινε και τίποτα αν το σπίτι μας δεν λάμπει! Είναι καλύτερο να «λάμπουν» τα παιδιά μας!

Το κείμενο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, είναι η φωνή της μέσης γυναίκας, της μέσης...

Close