Υλικά
- 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- λίγο αλάτι
- 150 γρ πάστα ελιάς
- 1 σακουλάκι μπέικιν πάουντερ
- 150 γρ βούτυρο
- 250 γρ μασκαρπόνε
- 100 γρ γιαούρτι
Εκτέλεση
Ζυμώστε όλα τα υλικά της ζύμης μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη(αν χρειαστεί προσθέστε λίγο αλεύρι ακόμα) και αφήστε τη μισή ώρα στο ψυγείο να ξεκουραστεί.
Την κόβετε σε πιο μικρά κομμάτια, την βάζετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες, την ανοίγετε με ένα πλάστη σε πάχος 3 χιλιοστά περίπου και τα κόβετε με κουπατ σε ότι σχήμα θέλετε.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Για την κρέμα, ανακατέψτε καλά τo τυρί μασκαρπόνε και το γιαούρτι και στη συνέχεια βάλτε τη σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής για να γεμίσετε τα μπισκοτάκια
Αφήστε το σχόλιο σας