Θα χρειαστείς:
2 φλιτζάνια βότκα ή κονιάκ
5 μέτρια μανταρίνια
1 ½ φλιτζάνι σιρόπι ζάχαρης (2 μέρη ζάχαρη, 1 μέρος νερό και βράζεις μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Άφησε να κρυώσει και αποθήκευσε σε ένα βάζο)
Εκτέλεση:
Καθάρισε τη φλούδα του μανταρινιού προσέχοντας να μην αφήνεις μεγάλο μέρος από το λευκό του εσωτερικού στην φλούδα. Βάλε τις φλούδες σε ένα γυάλινο βάζο και συμπλήρωσε με το αλκοόλ. Κλείσε καλά και άσε το λικέρ για 6 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά τις 6 μέρες, άνοιξε, πρόσθεσε το σιρόπι, ανακάτεψε και αποθήκευσε στο ψυγείο!
Αφήστε το σχόλιο σας