3 απλά tips για να κάνετε τη γκαρνταρόμπα του μωρού σας πιο άνετη και απαλή από ποτέ!

3 απλά tips για να κάνετε τη γκαρνταρόμπα του μωρού σας πιο άνετη και απαλή από ποτέ!

Όταν φτιάχνουμε τη γκαρνταρόμπα του μικρού μας οι απορίες μας συσσωρεύονται. Να διαλέξω ρουχαλάκια από βαμβάκι; Τι μέγεθος να του πάρω; Πώς να τα καθαρίσω καλύτερα; Πώς να τα φροντίσω;Με αφορμή αυτό, συγκεντρώσαμε τρία tips που θα κάνουν τη διαδικασία εύκολη και άνετη όχι μόνο για εμάς, αλλά και για το μωρό μας!

1. Διαλέγουμε το μεγαλύτερο μέγεθος

Τα μωρά τείνουν να μεγαλώνουν κάθε μέρα και όλο περισσότερο, με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο! Γι’ αυτό, είναι προτιμότερο να αγοράζετε λίγο φαρδύτερα ρουχαλάκια τα οποία μπορείτε να μαζέψετε, παρά στενότερα τα οποία μπορεί να κάνουν το μικρό σας να νιώθει άβολα.

2. Διαλέγουμε ρούχα με ξεχωριστές ετικέτες

Τα ρουχαλάκια που έχουν τυπωμένη την ετικέτα στο πίσω μέρος του λαιμού είναι πρακτικά, όμως καμιά φορά οι εκτυπώσεις σε ύφασμα μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα όπως κοκκίνισμα ή και φαγούρα. Προτιμήστε ρούχα με τις ετικέτες σε ξεχωριστά καρτελάκια, τις οποίες μπορείτε και να αφαιρέσετε.

3. Διαλέγουμε το κατάλληλο απορρυπαντικό

Τα μικρά μας έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα, γι’ αυτό και φροντίζουμε τα ρουχαλάκια τους με το κατάλληλο απορρυπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα ,υποαλλεργικό και απαλό.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Νηστίσιμο Μαστιχωτό Tσουρέκι με πορτοκάλι, χωρίς αυγά, βούτυρο, γάλα!
Νηστίσιμο Μαστιχωτό Tσουρέκι με πορτοκάλι, χωρίς αυγά, βούτυρο, γάλα!

Υλικά   2 κύβοι νωπή μαγιά των 25 γρ. 1 φλ. νερό χλιαρό στους 30οC 1+1/4 φλιτζ....

Close