7 σημάδια ότι το άλλο άτομο δεν είναι έτοιμο για σχέση!

7 σημάδια ότι το άλλο άτομο δεν είναι έτοιμο για σχέση!

Σας έχει τύχει να έχετε κάνει μια καλή γνωριμία, να υπάρχει έλξη και ενδιαφέρον αλλά το άλλο άτομο να μην προχωράει σε σχέση; Ή σας έχει τύχει να είστε σε μια καλή σχέση, να προσπαθείτε να την πάτε ένα βήμα παραπέρα και να συνειδητοποιείτε ότι δε γίνεται τίποτα; Δυστυχώς, δεν είστε οι μόνοι! Ακόμα και όταν υπάρχει έντονη έλξη και χημεία, μια σχέση μπορεί να μην πηγαίνει για γάμο, ούτε καν για κάτι σοβαρό. Πώς θα ξεχωρίσετε αν το άτομο με το οποίο είστε μαζί ΔΕΝ θέλει σχέση;

  1. Έχει μια ουρά από πρώην…που φτάνει χιλιόμετρα

Αν είστε με ένα άτομο που έχει να επιδείξει μόνο πολλές και σύντομες σχέσεις, ενδεχομένως κάτι δεν πάει καλά. Αυτό ισχύει τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

  1. Ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον/την πρώην του

Οι φωτογραφίες του πρώην είναι ακόμα σε περίοπτη θέση, σας μιλάει διαρκώς γι’ αυτό το άτομο, όλες οι ιστορίες, οι προτιμήσεις, οι επιθυμίες του ατόμου με το οποίο βγαίνετε σχετίζονται με τον/την πρώην του και γενικά, νιώθετε ότι η σκιά του/της πρώην είναι μεταξύ σας.

  1. Παίζει το παιχνίδι κρύο-ζέστη

Έχετε περάσει όμορφα, νιώθετε ότι υπάρχει χημεία μεταξύ σας και, ξαφνικά, το άλλο άτομο εξαφανίζεται! Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα ή στα μηνύματά σας και κάνει σαν να μην υπάρχετε ή σαν να μην έχει σημασία αυτό που έχετε μεταξύ σας. Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συμβαίνει!

  1. Παρατηρήστε ποιος από τους δύο κανονίζει να βρεθείτε…

Αν το συνηθισμένο είναι να παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία για να βρεθείτε, αναρωτηθείτε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό… Τα «είμαι κουρασμένος», «δεν έχω χρόνο», και τα παρόμοια είναι δικαιολογίες.

  1. Δεν θα πάτε διακοπές μαζί φέτος και δεν κάνετε σχέδια για το μέλλον

Το φυσιολογικό είναι να θέλει το ζευγάρι να βρεθεί σε μια ήρεμη, χαλαρή ατμόσφαιρα εκτός υποχρεώσεων (είτε οι δυο τους είτε με την παρέα τους), αλλά το να πάει καθένας μόνος του δείχνει ότι τελικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον για μια βαθιά σχέση.

  1. Δε σας συστήνει στην οικογένεια και τους φίλους του

Στις πρώτες εβδομάδες μιας σχέσης αρχίζουν τα μέλη του ζευγαριού και συστήνουν τους φίλους τους ο ένας στον άλλον, βγαίνουν μια με τη μία μια με την άλλη παρέα και σταδιακά, καθώς περνάει ο καιρός συστήνουν τα μέλη της οικογένειάς τους στον/την σύντροφό τους. Η έρευνα δείχνει ότι οι άνθρωποι που κρατούν μυστικά στη σχέση τους δεν αφοσιώνονται στον/τη σύντροφό τους.

  1. Δηλώνει ότι δε θέλει σχέση!

Αν το άλλο άτομο δεν επιθυμεί σχέση μαζί σας και σας το λέει, πάρτε τη δήλωσή του στα σοβαρά. Ρωτήστε ειλικρινά τον εαυτό σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε: να περνάτε καλά μαζί με τον/τη σύντροφό σας χωρίς μέλλον ή να παντρευτείτε; Και οι δυο απαντήσεις είναι σωστές για διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, το κλειδί είναι να συμβαδίζει η επιθυμία σας με την πραγματικότητα.

Πάρτε τις αποφάσεις σας!!

Πηγή: www.anelanda.gr/liza

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
SPECIAL TWINS BURGERS
SPECIAL TWINS BURGERS

Υλικά:  Για τα μπιφτέκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 1 αυγό 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι ½...

Close