Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι!

Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι!

Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Μπορεί ο έρωτας χρόνια να μην κοιτά, ωστόσο τα κοινά είναι πολύ λιγότερα όσο η διαφορά είναι μεγαλύτερη. Βγαλμένα απ’τη ζωή όλα αυτά. Η επιστήμη που λατρεύει να βγάζει συμπεράσματα για το οτιδήποτε, ασχολήθηκε και με αυτό το καίριο ζήτημα που μας απασχολεί όλους.

Οι ερευνητές απ’το Πανεπιστήμιο Emory της Ατλάντα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας που αυξάνει τις πιθανότητες για μια μακροχρόνια σχέση είναι μόλις ο ένας χρόνος. Οι πιθανότητες μάλιστα για το ζευγάρι να πάρει διαζύγιο είναι στο 3%.

Επιπλέον, στην έρευνα που συμμετείχαν 3000 άτομα, διαπιστώθηκε ότι αν τα χρόνια διαφοράς είναι 5, τότε η πιθανότητα χωρισμού ανέρχεται στο 5%. Το ποσοστό ανεβαίνει στο 39% αν υπάρχουν 10 χρόνια διαφορά, ενώ στα 20 η πιθανότητα χωρισμού είναι 95%.

Βέβαια, όπως παραδέχτηκαν οι ερευνητές, όλα αυτά είναι αριθμοί. Για να χωρίσει ή να μείνει μαζί ένα ζευγάρι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το καθορίζουν. Γι’αυτό, ζήσε την στιγμή και τον έρωτα που θα σου χτυπήσει την πόρτα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Βαθύ, το ξέρω..

Πηγή: thatslife

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Έχετε αναρωτηθεί γιατί αυξάνονται οι… «φυτοφάγοι»;
Έχετε αναρωτηθεί γιατί αυξάνονται οι… «φυτοφάγοι»;

Είναι γεγονός πως στις μέρες μας αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που στρέφεται προς τη φυτοφαγία....

Close