Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι!

Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας για ένα ζευγάρι!

Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι παίζει σημαντικό ρόλο ακόμα κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Μπορεί ο έρωτας χρόνια να μην κοιτά, ωστόσο τα κοινά είναι πολύ λιγότερα όσο η διαφορά είναι μεγαλύτερη. Βγαλμένα απ’τη ζωή όλα αυτά. Η επιστήμη που λατρεύει να βγάζει συμπεράσματα για το οτιδήποτε, ασχολήθηκε και με αυτό το καίριο ζήτημα που μας απασχολεί όλους.

Οι ερευνητές απ’το Πανεπιστήμιο Emory της Ατλάντα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κατάλληλη διαφορά ηλικίας που αυξάνει τις πιθανότητες για μια μακροχρόνια σχέση είναι μόλις ο ένας χρόνος. Οι πιθανότητες μάλιστα για το ζευγάρι να πάρει διαζύγιο είναι στο 3%.

Επιπλέον, στην έρευνα που συμμετείχαν 3000 άτομα, διαπιστώθηκε ότι αν τα χρόνια διαφοράς είναι 5, τότε η πιθανότητα χωρισμού ανέρχεται στο 5%. Το ποσοστό ανεβαίνει στο 39% αν υπάρχουν 10 χρόνια διαφορά, ενώ στα 20 η πιθανότητα χωρισμού είναι 95%.

Βέβαια, όπως παραδέχτηκαν οι ερευνητές, όλα αυτά είναι αριθμοί. Για να χωρίσει ή να μείνει μαζί ένα ζευγάρι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το καθορίζουν. Γι’αυτό, ζήσε την στιγμή και τον έρωτα που θα σου χτυπήσει την πόρτα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Βαθύ, το ξέρω..

Πηγή: thatslife

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
«Γιατί σκόπιμα δεν αγοράζω δώρα στο παιδί μου στις γιορτές και σε γενέθλια»
«Γιατί σκόπιμα δεν αγοράζω δώρα στο παιδί μου στις γιορτές και σε γενέθλια»

Οι γιορτινές ημέρες που διανύουμε είναι οι πιο αγαπημένες των παιδιών. Αλλά έχουμε αναρωτηθεί ποτέ γιατί...

Close