Δείτε τι υποδηλώνει ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας

Δείτε τι υποδηλώνει ο γραφικός σας χαρακτήρας για την προσωπικότητά σας

Οι γραφολόγοι λένε πως ο γραφικός μας χαρακτήρας είναι καθρέφτης της προσωπικότητάς μας. Αλήθεια ή ψέμματα, εμείς σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους τύπους γραφής και τι φέρονται να υποδηλώνουν σχετικά με τον χαρακτήρα μας.

Εάν κάνετε μικρά γράμματα πιθανότατα να είστε ντροπαλοί, αλλά και μελετηροί και συγκεντρωμένοι. Σε περίπτωση που τα γράμματά σας είναι μεγάλα, λατρεύετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής και είστε αρκετά εξωστρεφείς. Εάν ο γραφικός σας χαρακτήρας είναι μετρίου μεγέθους, τότε είστε ευέλικτοι και προσαρμόζεστε εύκολα σε νέες συνθήκες.

Τα μεγάλα κενά ανάμεσα στις λέξεις υποδηλώνουν αγάπη για την ελευθερία αλλά και την απέχθεια για τους χώρους όπου συνωστίζονται πολλοί άνθρωποι.Εάν τοποθετείτε τις λέξεις κοντά τη μία στην άλλη, τότε σας αρέσει να περιβάλλεστε από κόσμο και φοβάστε την μοναξιά.

Τα στρογγυλά γράμματα συνήθως ανήκουν σε δημιουργικούς ανθρώπους με καλλιτεχνική φλέβα. Τα μυτερά γράμματα από την άλλη υποδηλώνουν ευφυΐα, περιέργεια, αλλά και… επιθετικότητα.Εάν τείνετε να ενώνετε τα γράμματα μεταξύ τους, είστε λογικοί και σας αρέσει να ακολουθείτε ένα σύστημα.

Εάν αφήνετε κάποια γράμματα ανοικτά» (για παράδειγμα αφήνετε ένα μικρό κενό στο “ο”), τότε είστε κοινωνικοί και ομιλητικοί.Εάν κάνετε το ακριβώς αντίθετο, τότε προτιμάται να κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας.

Όταν οι τόνοι βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τα γράμματα, έχετε μεγάλη φαντασία.Σε περίπτωση που οι τόνοι βρίσκονται ακριβώς πάνω από τα γράμματα, είστε οργανωτικοί και λεπτομερείς. Εάν οι τόνοι βρίσκονται στα αριστερά του κάθε γράμματος, ίσως να αναβάλλεται τις υποχρεώσεις σας. Όσοι από εσάς έχετε στρογγυλούς τόνους, είστε οραματικοί ή… ανώριμοι. Εάν ο τόνος είναι μεγάλος, σαν παύλα, ίσως να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. 

Πηγή: huffingtonpost

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι με Σοκολάτα και Ξηρούς Καρπούς στο 5λεπτο!
Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι με Σοκολάτα και Ξηρούς Καρπούς στο 5λεπτο!

Yλικά: 250 γρ ανάλατο βούτυρο 340 γρ κουβερτούρα 1 φλ καραμέλες βουτύρου 1 κουτί ζαχαρούχο συμπυκνωμένο...

Close