Υλικά
- Ένα φραντζολάκι ψωμί
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
- 3 φέτες ζαμπόν
- Διάφορα τυριά τριμμένα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 φλ. Γάλα
- 1 φακελάκι έτοιμη μπεσαμέλ σε σκόνη
- Πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε το ψωμί στη μέση. Αλείφουμε με το τυρί κρέμα. Απλώνουμε στο κάτω μέρος το ζαμπόν και τα τυριά τα τριμμένα. Κλείνουμε το ψωμί με το επάνω μέρος. Τοποθετούμε κομματάκια βούτυρο στην κορυφή και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ ανακατεύοντας με σύρμα το γάλα και τη σκόνη με τα μπαχαρικά.
Βγάζουμε το ψωμί από το φούρνο, καλύπτουμε από πάνω με τη μπεσαμέλ και ξαναψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Δείτε αναλυτικά (VIDEO)
Αφήστε το σχόλιο σας