Μάθε πώς να διαβάζεις την παλάμη του χεριού σου και δες τι σημαίνουν αυτές οι γραμμές

Μάθε πώς να διαβάζεις την παλάμη του χεριού σου και δες τι σημαίνουν αυτές οι γραμμές

Ενώστε τις δύο παλάμες σας στο ίδιο ύψος και δείτε την πρώτη γραμμή κάτω από τα δάχτυλά σας. Αυτή η γραμμή αποκαλείται γραμμή «του γάμου και της αγάπης». Προσέξτε τον τρόπο που ενώνονται οι δύο γραμμές των χεριών σας και μάθετε τι σημαίνει σύμφωνα με τα παρακάτω:

  1. Οι δύο γραμμές ενώνονται:

αν οι δύο γραμμές βρίσκονται στο ίδιο ύψος και μοιάζει η μία να είναι συνέχεια της άλλης, αυτό σημαίνει ότι είστε ευγενικοί άνθρωποι, ευαίσθητοι με κοινή λογική. Έχετε τις δικές σας προτεραιότητες και ταυτόχρονα δε σας αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές, επειδή δε σας αρέσει να αποκλίνετε από την καθημερινή ρουτίνα. Μπορεί να παντρευτείτε κάποιον που τον εγκρίνουν οι φίλοι και η οικογένεια. Η έγκρισή του σημαίνει πολλά για εσάς και χωρίς αυτή δύσκολα θα προχωρήσετε σε σοβαρή σχέση. 

  1. Η γραμμή της αριστερής παλάμης είναι πιο πάνω από τη γραμμή της δεξιάς:

Σημαίνει ότι είστε δυναμικοί, σας αρέσουν οι προκλήσεις και προτιμάτε τις φλογερές σχέσεις. Σας ελκύουν όμορφα άτομα και μπορεί να καταλήξετε να παντρευτείτε φοιτητές, ή ξένους ή άτομα που θα γνωρίσετε σε ακραίες αλλά ρομαντικές συνθήκες. 

  1. Η γραμμή της δεξιάς παλάμης είναι ψηλότερα από τη γραμμή της αριστερής:

Αυτό σημαίνει ότι σας ελκύουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ότι είστε πιο σοφοί από τους συνομηλίκους σας. Είστε ελεύθερο πνεύμα και δε δίνετε σημασία στις κριτικές των άλλων. Δεν ακολουθείτε τα πρότυπα της κοινωνίας. 

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Πώς φτιάχνουμε πανεύκολα και οικονομικά σπιτικό Ζαμπόν χωρίς συντηρητικά!
Πώς φτιάχνουμε πανεύκολα και οικονομικά σπιτικό Ζαμπόν χωρίς συντηρητικά!

Θα χρειαστούμε: χοιρινό μπούτι 1 κιλού 6 κγ αλάτι χοντρό 6 κγ καστανή ζάχαρη ή μέλι...

Close