Έξυπνες λύσεις για να μην γλιστράνε τα καινούρια παπούτσια σας!

Έξυπνες λύσεις για να μην γλιστράνε τα καινούρια παπούτσια σας!

Οι καινούργιες γόβες μας, καθώς επίσης και οι μπαλαρίνες, πολλές φορές γλιστράνε με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να πέσουμε. Το έχουμε δει αρκετές φορές να συμβαίνει, ακόμα και στα πιο εκπαιδευμένα μοντέλα.Για να περπατάμε με αυτοπεποίθηση άλλα και για να μην έχουμε το άγχος ότι θα πέσουμε, ας ακολουθήσουμε κάποιο από τα πιο κάτω tips, για βήματα σίγουρα και σταθερά.

– Ψεκάζουμε με λακ το εσωτερικό των παπουτσιών μας και έτσι το πέλμα μας δεν θα γλίστρα στις γόβες, ιδιαίτερα όταν φοράμε καλσόν.

– Άλλη μια λύση είναι να πάρουμε μια πατάτα να την κόψουμε στην μέση και να την τρίψουμε ελαφρώς στη σόλα. Έτσι η επιφάνεια της θα γίνει κολλώδης και δεν θα γλιστράει.

– Επίσης μπορούμε να πάρουμε ένα γυαλόχαρτο και τρίβοντας τη σόλα να την γδάρουμε, αρκετά αποτελεσματικό και για τις καινούργιες φλατ μπαλαρίνες μας.

– Άλλη μια πιο πρωτότυπη λύση είναι να χαράξουμε με ένα μαχαίρι την σόλα σχηματίζοντας το γράμμα Χ. Προσοχή: απλά χαράζουμε μαλακά και δεν κόβουμε σε βάθος, με κίνδυνο να καταστρέψουμε τα παπούτσια μας.

– Μπορούμε να πάμε το νέο μας ζευγάρι παπούτσια στον τσαγκάρη και να μας κολλήσει μια νέα αντιολισθητική σόλα, έτσι ώστε να μην γλιστράνε.

 

πηγή:manamia

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Office παντελόνια: Ενας άντρας σε μαθαίνει πως να τα κρεμάς!
Office παντελόνια: Ενας άντρας σε μαθαίνει πως να τα κρεμάς!

Η οργάνωση της ντουλάπας είναι ένα δύσκολο challenge για κάθε γυναίκα, όταν επιθυμείς να είναι αψεγάδιαστη...

Close