SPECIAL TWINS BURGERS

SPECIAL TWINS BURGERS

Υλικά:

 Για τα μπιφτέκια:

500 γρ κιμά μοσχαρίσιο

1 αυγό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

½ κ.γ. σκόνη σκόρδου

Μαϊντανός

 

Για το burger πίκλες

1 ψωμάκι μπριός

1 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. μουστάρδα

1 φέτα τυρί cheddar

1 φέτα μπέικον

1 φέτα ντομάτα

1 φύλλο μαρουλιού

3 πίκλες

 

Για το burger – καραμελωμένα κρεμμύδια

1 ψωμάκι μπριός

1 κ.σ. μαγιονέζα

1 κ.σ. BBQ σως

1 φέτα τυρί cheddar

1 φέτα μπέικον

1 φέτα ντομάτα

2 φύλλα ρόκας

1 κ.γ. ζάχαρη

2 κ.γ. ξίδι βαλσαμικό

1 κρεμμύδι

Εκτέλεση:

Αναμειγνούουμε τα υλικά για τον κιμά και πλάθουμε τα μπιφτέκια. Τα ψήνουμε στη γκριλιέρα. Μόλις τα βγάλουμε απλώνουμε από κάθε ένα μια φέτα τυρί cheddar ώστε να λιώνει. Στο ίδιο σκεύος ζεσταίνουμε το μπέικον και το ψωμάκι.

Απλώνουμε στο ένα μέρος μαγιονέζα, τοποθετούμε τις πίκλες, από πάνω το μπιφτέκι και στη συνέχεια το μπέικον, τη ντομάτα και το μαρούλι. Στο επάνω μέρος του ψωμιού απλώνουμε τη μουστάρδα και κλείνουμε.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Σβήνουμε με το ξίδι και αφήνουμε να καραμελώσουν. Απλώνουμε στο ένα μέρος μαγιονέζα, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και στη συνέχεια το μπιφτέκι, το μπέικον, τη ντομάτα και τη ρόκα. Στο επάνω μέρος απλώνουμε BBQ σως και κλείνουμε.

Δείτε αναλυτικά (VIDEO)

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Πώς να φτιάξετε βήμα βήμα σπιτική σάλτσα ντομάτας στο βάζο για όλο το χρόνο
Πώς να φτιάξετε βήμα βήμα σπιτική σάλτσα ντομάτας στο βάζο για όλο το χρόνο

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, φτιάχνουμε σπιτική σάλτσα ντομάτας σε μεγάλες ποσότητες για όλο το χειμώνα....

Close