Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό, σε σάλτσα λευκού κρασιού

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό, σε σάλτσα λευκού κρασιού

Υλικά:

1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο (στήθος ή μπούτι)

 

Για τη γέμιση:

5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

200 γρ τυρί φέτα

Ελαιόλαδο

Πιπέρι 

Για τη σάλτσα:

2 Πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε ράβδους

1 καρότο κομμένο σε ράβδους

1 πατάτα βραστή σε φέτες

Αλατοπίπερο

1 ποτήρι λευκό κρασί

Χυμό από ένα λεμόνι

1 κ.γ. μουστάρδα σε σκόνη

 

Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε τις ντομάτες με τη φέτα και το ελαιόλαδο ώστε να γίνει μια αλοιφή. Προσθέτουμε πιπέρι. Τοποθετούμε ένα κουταλάκι από το μίγμα σε κάθε φιλέτο και κλείνουμε με οδοντογλυφίδες. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο τα φιλέτα και στη συνέχεια τα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί. Αφήνουμε 5 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για 15 λεπτά να μαγειρευτούν  όλα τα υλικά μαζί. Αφαιρούμε τα φιλέτα, προσθέτουμε την πατάτα και το μαϊντανό για 5 λεπτά.

Σερβίρουμε!

 

Δείτε την εκτέλεση αναλυτικά (VIDEO)

 

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Το πιο νόστιμο πεϊνιρλί με τυριά που έχετε δοκιμάσει είναι αυτό
Το πιο νόστιμο πεϊνιρλί με τυριά που έχετε δοκιμάσει είναι αυτό

Υλικά: Για τη ζύμη: 1 φλιτζάνι (200 ml) γάλα φρέσκο, χλιαρό 20γρ. μαγιά νωπή 600γρ. αλεύρι...

Close