Μουστοκούλουρα μαλακά, έτοιμα μόλις σε 20′!

Μουστοκούλουρα μαλακά, έτοιμα μόλις σε 20′!

Υλικά:

  • 250 γρ. μούστο
  • 250 γρ. ελαιόλαδο ανάμεικτο με σπορέλαιο (50 + 200)
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1½ κ.γ. κανέλα σκόνη
  • 1/2 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 80 γρ. σταφίδες μαύρες
  • 800 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το μούστο με το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τα μυρωδικά σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ωραία σφιχτή ζύμη. Τέλος προσθέτουμε τις σταφίδες.

Πλάθουμε στρόγγυλα κουλουράκια και τα βάζουμε στο ταψί.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20-30 λεπτά, σκεπάζοντας με ένα ταψί, με τρόπο ώστε να μην ακουμπάει φυσικά τα κουλούρια μας. 

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού!
Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού!

Υλικά: 500 γρ. λιγκουίνι 100 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο (αφαιρούμε την πράσινη...

Close