Τα πιο τραγανά νηστίσιμα κυπριακά ελιοπιτάκια

Τα πιο τραγανά νηστίσιμα κυπριακά ελιοπιτάκια

Υλικά:

  • 1 φλ. Σπορέλαιο
  • 1 φλ. Χυμό πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κούπα ελιές χωρίς το κουκούτσι

 

Εκτέλεση:

Αναμειγνούουμε όλα τα υλικά μαζί και σχηματίζουμε μια ζύμη. Ανοίγουμε ένα φύλλο και κόβουμε με τη βοήθεια ενός ποτηριού στρόγγυλα κομμάτια. Βάζουμε στη μέση καθενός από αυτά ένα κουταλάκι ελιές κομμένες και κλείνουμε καλά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Δείτε την εκτέλεση (VIDEO)

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Το Κομπολόι 52 | Βρείτε το κομπολόι που σας ταιριάζει
Το Κομπολόι 52

Το Κομπολόι 52 είναι ένα ιστορικό μαγαζί με κομπολόγια στη Δημοτική Αγορά των Χανιών.Η αποστολή τους...

Close