Ξέρετε ότι μπορείτε να φτιάξετε οι ίδιοι τη δική σας καστανή, μαύρη και άχνη ζάχαρη;

Ξέρετε ότι μπορείτε να φτιάξετε οι ίδιοι τη δική σας καστανή, μαύρη και άχνη ζάχαρη;

Ζάχαρη πιο ψιλή από την άχνη

Για 1 κούπα: Αλέστε 1 κούπα και 2 κ.γ. λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης στο μπλέντερ για 30″. Ουσιαστικά είναι κρυσταλλική ζάχαρη που έχει γίνει αλεστεί σε πολύ μικρότερους κρυστάλλους. Αυτό κάνει την ζάχαρη πιο ελαφριά από άποψη βάρους και αραιώνεται πιο γρήγορα. Θα σας χρειαστεί σε συνταγές με ελαφριά και αέρινη υφή όπως μαρέγκα ή κέικ τύπου angel food.

Ζάχαρη άχνη

Για 1 κούπα: Αλέστε 1 κούπα λευκή κρυσταλλική ζάχαρη και 1 κ.γ. κορν φλάουρ στο μπλέντερ για 1′ και στη συνέχεια περάστε το από κόσκινο.Συνεχίστε το άλεσμα της κρυσταλλικής ζάχαρης για περισσότερη ώρα από την superfine sugar μέχρι ουσιαστικά η ζάχαρη να γίνει πούδρα. Η ζάχαρη άχνη χρησιμεύει στο πασπάλισμα κέικ ,στη παρασκευή γλάσων και σε πολλά άλλα.

Καστανή και μαύρη ζάχαρη

Για μια κούπα: Αλέθετε 1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη με 1 κ.σ. μελάσας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Για μαύρη ζάχαρη θα χρειαστείτε 2 κ.σ. μελάσας.Η μαλακή καστανή ζάχαρη που αγοράζετε στο εμπόριο για τη παρασκευή μπισκότων ή γρήγορων ψωμιών φτιάχνετε απλώς με τη προσθήκη μελάσας σε πολύ ψιλή λευκή ζάχαρη. Εσείς απλά θα κάνετε το ίδιο στην άνεση του σπιτιού σας.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Αποτελεσματικοί τρόποι για να νικήσετε την κόπωση
Αποτελεσματικοί τρόποι για να νικήσετε την κόπωση

Κάντε μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες και αντλήστε ενέργεια για να κάνετε περισσότερα στη διάρκεια...

Close