Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού!

Λιγκουίνι με πέστο βασιλικού!

Υλικά:

500 γρ. λιγκουίνι

100 γρ. παρμεζάνα, κομμένη σε κομμάτια

2 σκελίδες σκόρδο (αφαιρούμε την πράσινη φύτρα)

50 γρ. κουκουνάρι

50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού (πλατύφυλλου)

130 γρ. ελαιόλαδο

αλάτι

 

Εκτέλεση:

Στο multi προσθέτουμε την παρμεζάνα, το σκόρδο, το κουκουνάρι και το βασιλικό και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το λάδι λίγο –λίγο. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται. Αδειάζουμε τη σάλτσα σε ένα πυρέξ. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα 1 1/2 λίτρο νερό να βράσει και προσθέτουμε τα λιγκουίνι. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα αδειάζουμε στο πυρέξ με τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Πασπαλίζουμε με λίγες φλούδες παρμεζάνας και φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Ο Νιτσιάκος καινοτομεί με μαύρο κοτόπουλο!
Ο Νιτσιάκος καινοτομεί με μαύρο κοτόπουλο!

Η τελευταία καινοτομία της www.nitsiakos.gr  είναι το λανσάρισµα στην ελληνική αγορά του µαύρου κοτόπουλου Αλσατίας, μιας κατεξοχήν γαλλικής...

Close