Υλικά:
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 600 ml γάλα
- 1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής για μιλφέιγ
- 500 γρ φράουλες τεμαχισμένες
- Ζάχαρη άχνη για σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Τρυπάμε το φύλλο σφολιάτας και το ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε το φύλλο και πιέζουμε καλά για να φύγει και όσος αέρας έχει μείνει. Ψήνουμε και από αυτή τη μεριά για άλλα 15 λεπτά. Κόβουμε σε τρία ίσα μέρη. Ετοιμάζουμε την κρέμα. Χτυπάμε στο μίξερ το γάλα με τη σκόνη κρέμας μέχρι να ομογενοποιηθεί και να είναι λεία. Στρώνουμε κάτω ένα μέρος σφολιάτας, απλώνουμε ένα μέρος από την κρέμα και μια στρώση φράουλες. Συνεχίζουμε έτσι και με το επόμενο μέρος σφολιάτας. Στο τέλος, θρυμματίζουμε τα κομμάτια της σφολιάτας που περίσσεψαν και πασπαλίζουμε με άχνη.
Δείτε βήμα βήμα τη συνταγή (VIDEO)
Αφήστε το σχόλιο σας