2 έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ξανά φρέσκο

2 έξυπνοι τρόποι για να κάνετε το μπαγιάτικο ψωμί ξανά φρέσκο

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, πολύ απλά και γρήγορα, μπορούμε να ξανακάνουμε φρέσκο και τραγανό, το χθεσινό ψωμί που μας έχει μείνει με 2 απλούς τρόπους:

1). Βάζουμε τη φρατζόλα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με λίγο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα στους 180°C, ή σε αντιστάσεις στην προτελευταία σχάρα, στους 200°C, περίπου για 10′ – 12΄.

2). Βάζεις σε μια κατσαρόλα και ξεπλένεις, χωρίς να σκουπίσεις. Τοποθετείς μέσα σε σχάρα το ψωμί. Το ραντίζεις με λίγο επιπλέον νερό και σκεπάζεις την κατσαρόλα. Τη βάζεις σε χαμηλή φωτιά. Έτσι, το ψωμί θα ζεσταθεί, θα φουσκώσει και θα γίνει σαν φρέσκο.

Το βγάζουμε και απολαμβάνουμε ένα ζεστό, μυρωδάτο, τραγανό απ᾿ έξω και μαλακό κι αφράτο από μέσα ψωμί, που είναι καλύτερο κι από το φρέσκο..

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Πώς θα μάθετε στο παιδί σας το αλφάβητο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο (VIDEO)
Πώς θα μάθετε στο παιδί σας το αλφάβητο με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο (VIDEO)

Υπάρχει τρόπος να βοηθήσετε το μικρό σας να εξοικειωθεί με τα γράμματα της αλφαβήτου και μάλιστα...

Close