Γλυκό του κουταλιού παστέλι; Γιαm Γιαm!

Γλυκό του κουταλιού παστέλι; Γιαm Γιαm!

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο γλυκό προστίθεται στην οικογένεια των  www.yiam.gr. Πρόκειται για το αγαπημένο παστέλι, το οποίο μέσα από μια ειδική διαδικασία μετουσιώθηκε σε λαχταριστό γλυκό του κουταλιού.

Εμπνευστής του νέου προϊόντος είναι ο γιος της Αύρας Πανουσοπούλου και σεφ Κωστής Παπαχαραλάμπους, ο οποίος έδωσε στο κλασικό γλυκό μια πιο ρευστή υφή. Έτσι, καβούρδισε το σουσάμι και τους ξηρούς καρπούς και στη συνέχεια το ανάμειξε με ένα μείγμα από εξαιρετικό ελληνικό μέλι, ξηρούς καρπούς και σιρόπι καραμέλας. Το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει, καθώς απολαμβάνεις το αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους παστέλι σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Όσο για τις χρήσεις του; Πολλές. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο αλλά θα είναι μοναδική εμπειρία να το δοκιμάσετε και στα πρωινό σας βάζοντας μια κουταλιά στα δημητριακά ή στο γιαούρτι, μετατρέποντάς το σε υπερτροφή!
Για τους πιο τολμηρούς, δοκιμάστε το σε μαγειρέματα με γλυκόξινες σάλτσες, σε σαλάτες αλλά και στο αγαπημένο τυρί σαγανάκι σε μια διαφορετική εκδοχή που συνδυάζει αρμονικά το γλυκό και το αλμυρό.

Πηγή: olivemagazine.gr

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Προστάτευσε την επιδερμίδα σου από το κρύο με 3 τρόπους
Προστάτευσε την επιδερμίδα σου από το κρύο με 3 τρόπους

Ο κρύος αέρας του χειμώνα, όπως γνωρίζετε, ξηραίνει την επιδερμίδα και την κάνει να φαίνεται «σπασμένη»....

Close