Φοβερό κόλπο! Πιέστε εκεί τις πατούσες του μωρού σας και σταματήστε το ΚΛΑΜΑ!

Φοβερό κόλπο! Πιέστε εκεί τις πατούσες του μωρού σας και σταματήστε το ΚΛΑΜΑ!

Δεδομένου ότι τα μωρά είναι πιο δεκτικά στην αφή και πιο δεκτικά στη ρεφλεξολογία ο παρακάτω τρόπος μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφισή τους. Για παράδειγμα, όταν το μωρό είναι αναστατωμένο, μπορούμε να το κρατήσουμε και να το τρίψουμε την πλάτη του.

Γενικά, υπάρχουν αρκετοί λόγοι να κλαίνε τα μωρά, όπως:

-υπνηλία ή κόπωση,

-υγρή ή βρώμικη πάνα

είνα

-υπερδιέγερση από το θόρυβο ή δραστηριότητες

-κολικούς,

-γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ή τροφικές αλλεργίες

-πόνο ή ασθένεια

Η Ρεφλεξολογία λειτουργεί με το πάτημα ορισμένων σημείων του ποδιού και έτσι μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στην περίπτωση των διαφόρων προβλημάτων υγείας. Ως εκ τούτου, η πρακτική αυτή θα είναι κατάλληλη για τα μωρά ώστε να σταματήσουν να κλαίνε. 

ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΛΠΟ! ΠΙΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!
ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΛΠΟ! ΠΙΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ!

 

Άνω και κάτω κοιλία

Το μασάζ στην καμάρα του ποδιού σχετίζεται με την άνω κοιλιακή χώρα, έτσι ώστε να προσφέρει ανακούφιση στην περίπτωση των πεπτικών προβλημάτων, όπως η καούρα ή απόφραξη του εντέρου. Το κάτω μισό του τόξου είναι συνδεδεμένο με το κάτω κοιλιακή περιοχή, έτσι μασάζ του θα επιλύσει θέματα, όπως φούσκωμα και δυσκοιλιότητα.

Στήθος

Το πάνω μέρος του ποδιού που αγγίζει το έδαφος πάνω από το τόξο αντιστοιχεί στην περιοχή του στήθους. Το τρίψιμο αυτού του τμήματος μπορεί να θεραπεύσει κρυολογήματα, χρόνιο βήχα και συμφόρηση στο στήθος, λόγω της συσσώρευσης του φλέγματος. Μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η ρεφλεξολογία αντιμετωπίζει όλες τις μορφές της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Ιγμόρειο

Το κέντρο της πατούσας συνδέεται με τα ιγμόρεια, έτσι ώστε πιέζοντάς τα θα μειωθούν θέματα, όπως καταρροή και αναπνευστικά προβλήματα, και θα ηρεμήσουν τα συμπτώματα.

Λεκάνη

Η φτέρνα του ποδιού συνδέεται με τη λεκάνη, έτσι το μασάζ θα απαλύνει το σφίξιμο των μυών και προβλήματα στάσης. Ωστόσο, σημειώστε ότι η πρακτική αυτή δεν είναι μια θεραπεία και παρέχει μόνο μια προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο και τη χαλάρωση.

Κεφάλι \ Δόντια

Το μασάζ στις άκρες των δακτύλων θα αντιμετωπίσει προβλήματα που συνδέονται με τα δόντια και το κεφάλι, και θα απαλύνει τον πόνο λόγω οδοντοφυΐας και λοιμώξεις του αυτιού.

Ηλιακό πλέγμα

Το ηλιακό πλέγμα περιέχει τα νεύρα μεταξύ του στομάχου και των πνευμόνων. Ωστόσο, το μασάζ της άνω περιοχή της καμάρας θα αντιμετωπίσει τον πόνο.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Αυτή είναι η χειρότερη ώρα για να φας μεσημεριανό!
Αυτή είναι η χειρότερη ώρα για να φας μεσημεριανό!

Ανάμεσα στα meetings και τις υποχρεώσεις σου στην δουλειά, κάπου ξεχνάς να φας μεσημεριανό. Συμβαίνει σε...

Close