Υλικά:
- 2 φύλλα σφολιάτας κομμένα σε στρογγυλό σχήμα ίσου μεγάθους
- 1 φλ. Nutella
- γάλα
- ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Απλώνουμε το 1ο φύλλο σφολιάτας σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Απλώνουμε τη Nutella από πάνω και αφήνουμε 1 εκ. από την άκρη.
Τοποθετούμε από πάν το 2ο φύλλο σφολιάτας.
Βάζουμε ένα ποτήρι στη μέση και κόβουμε με τη βοήθεια ενός μαχαιριού στα 4 και μετά στα 8 και στα 16 κομμάτια.
Στριφογυρίστε το κάθε κομμάτι, όπως στη φωτογραφία.

Αλείψτε με λίγο γάλα και ψήστε στους 180 C για 30’ . Πασπαλίστε με άχνη.

Αφήστε το σχόλιο σας