Υλικά:
- ½ φλ. Ζάχαρη
- 2 φλ. γάλα
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 6 φέτες τσουρέκι
- 1 κ.γ. βανίλια
- Κανέλα
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις φέτες τσουρέκι σε μπουκιές και τις απλώνουμε σε ένα σκεύος. Ζεσταίνουμε το βούτυρο με το γάλα και τη ζάχαρη. Χτυπάμε τα αυγά και αναμειγνύουμε σιγά σιγά με το ζεστό γάλα. Προσθέτουμε τη βανίλια και την κανέλα. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε το τσουρέκι. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν.
Μεταφέρουμε στο φλιτζάνι και ψήνουμε στους 170 για 30 λεπτά.
Δείτε αναλυτικά (VIDEO)
Αφήστε το σχόλιο σας