Ξέρεις πώς να ξεβάψεις τα νύχια σου ΧΩΡΙΣ ασετόν; Δες τον τρόπο!

Ξέρεις πώς να ξεβάψεις τα νύχια σου ΧΩΡΙΣ ασετόν; Δες τον τρόπο!

Νομίζεις ότι ο μόνος τρόπος να ξεβάψεις τα νύχια σου είναι να τα περάσεις με ασετόν; Κάνεις λάθος! Εμείς ξέρουμε και άλλον και θα σου τον αποκαλύψουμε για να δεις πόσο εύκολος είναι. Επειδή το ασετόν σου προκαλεί ερεθισμό ή ακόμα και αν απλά σου τελείωσε και πρέπει οπωσδήποτε να ξεβάψεις τα νύχια σου είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Πώς θα καταφέρεις να ξεβάψεις τα νύχια σου με φυσικό τρόπο;

Ζέστανε νερό σε θερμοκρασία που να αντέχεις να βάλεις μέσα τα χέρια σου και τοποθέτησε τα σε ένα μπολ για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Μέχρι να δεις το δέρμα σου να μουλιάζει, όπως ακριβώς γίνεται όταν κάνεις πολύ ώρα μπάνιο στη θάλασσα.

Τώρα ήρθε η ώρα να φτιάξεις το μείγμα από δύο φυσικά προϊόντα το οποίο υπόσχεται να αφαιρέσει το βερνίκι από τα χέρια σου χωρίς καθόλου ασετόν. Σε ένα μπολάκι, λοιπόν, βάλε μικρή ποσότητα από ξύδι και πρόσθεσε χυμό λεμόνι. Ανακάτεψε καλά τα δύο υγρά σου μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.

Πάρε ένα κομμάτι βαμβάκι βούτηξε το να απορροφήσει αρκετή ποσότητα του μείγματος και ξεκίνα να περνάς τα νύχια από τα χέρια σου ή ακόμα και από τα πόδια σου αντίστοιχα. Τρίξε καλά τα νύχια σου και με το εμποτισμένο βαμβάκι και σε λίγα μόνο λεπτά θα είσαι σε θέση να χαρείς κοιτώντας τα ξεβαμμένα νύχια σου.

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Για όνομα του παιδιού: γονείς και παππούδες σε παράκρουση!
Για όνομα του παιδιού: γονείς και παππούδες σε παράκρουση!

 «500 φορές τη μέρα ακούω και διαβάζω τα ίδια πράγματα. Δεν έχει σημασία το μωράκι να...

Close