Υλικά:
για τη βάση:
- 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
- 3 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
- ½ φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
για την 1η στρώση κρέμας τυριού:
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
- 1 φλιτζάνι κρέμα σαντιγί
για τη 2η στρώση κρέμας βανίλια:
- 1 σακουλάκι κρέμα στιγμής με γεύση βανίλια
- γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- για την 3η στρώση κρέμας σοκολάτας:
- 1 σακουλάκι κρέμα στιγμής με γεύση σοκολάτα
- γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
για την 4η στρώση κρέμα σαντιγί:
- 2 φλιτζάνια σαντιγί
- τρίμμα σοκολάτα
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο σε 180 βαθμούς.
Σε ένα μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά της βάσης μαζί και απλώνετε σε βουτυρωμένο ταψί.
Ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάστε την κρέμα βανίλιας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Ετοιμάστε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Σε ένα μίξερ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και την υπόλοιπη σαντιγί.
Αφού κρυώσει η βάση, απλώστε την κρέμα τυριού από πάνω ομοιόμορφα.
Απλώστε την κρέμα βανίλιας πάνω από την κρέμα τυριού και στη συνέχεια την κρέμα σοκολάτας.

Στο τέλος, απλώστε την κρέμα σαντιγί και πασπαλίστε με τη σοκολάτα.

Το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Αφήστε το σχόλιο σας