Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!

Υλικά:

  • 2½ φλιτζάνια ινδοκάρυδο
  • 2 φλιτζάνια τσιπς λευκής σοκολάτας
  • 4 κουταλιές σούπας λιωμένο ανάλατο βούτυρο
  • 40-50 Αμύγδαλα, ψημένα

για την επικάλυψη λευκής σοκολάτας:

  • 1 φλιτζάνι τσιπς λευκής σοκολάτας
  • 3 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο,
  • ινδοκάρυδο

 

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello

 

Εκτέλεση:

Προσθέστε το λιωμένο βούτυρο με τα τσιπς λευκής σοκολάτας στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει. Ανακατέψτε για να γίνει λεία. Προσθέστε στη συνέχεια το ινδοκάρυδο.

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!

 

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!

 

Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι σούπας ή ένα μικρό κουτάκι παγωτού πάρτε μικρή ποσότητα από το μίγμα καρύδας, προσθέστε ένα αμύγδαλο στο κέντρο. Συμπληρώστε με λίγη ακόμη ποσότητα από το μίγμα και πλάστε μια μικρή μπάλα.

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello

 

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello

 

Μπορείτε να σταματήσετε σε αυτό το σημείο και να αφήσετε τα σοκολατάκια να κρυώσουν. Αν θέλετε όμως να είναι ίδια με τα αυθεντικά Raffaello του εμπορίου, τότε βυθίστε το καθένα στη σοκολάτα που έχετε λιώσει με τον ίδιο τρόπο, όπως παραπάνω. Περάστε στη συνέχεια αμέσως από το ινδοκάρυδο και μεταφέρετε σε ενα δίσκο.

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello

Τα σοκολατάκια μπορείτε να διατηρήσετε σε κλειστό δοχείο σε θερμοκρασία δωματίου για 4 ημέρες ή στο ψυγείο μέχρι και 2 εβδομάδες.

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello

 

Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello με Λευκή Σοκολάτα και Ινδοκάρυδο με 4 Υλικά!
Αυθεντικά Σπιτικά Σοκολατάκια Raffaello

Πηγή

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Γέμιση για τη Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα με κιμά, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά
Γέμιση για τη Χριστουγεννιάτικη Γαλοπούλα με κιμά, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά

Υλικά   290 γρ. μπαγιάτικο ψωμί   230 γρ. συκωτάκια γαλοπούλας   230 γρ. μοσχαρίσιο κιμά   3 κ.σ. ελαιόλαδο  ...

Close