Τώρα και αυτόματοι πωλητές…βιβλίων σε σχολεία!

Τώρα και αυτόματοι πωλητές…βιβλίων σε σχολεία!

Οι αυτόματοι πωλητές τροφίμων ή αφεψημάτων είναι γνωστοί και μπορεί να τους βρει κάποιος σε διάφορους χώρους, πολυκαταστήματα, νοσοκομεία, υπηρεσίες.

Τώρα όμως, αν ταξιδέψει κάποιος στη Σιγκαπούρη θα βρεθεί μπροστά σε ένα διαφορετικό αυτόματο πωλητή που προσφέρει βιβλία!!

Τώρα και αυτόματοι πωλητές...βιβλίων σε σχολεία!

Η πρωτότυπη ιδέα γεννήθηκε από ένα μικρό βιβλιοπωλείο της περιοχής, το οποίο θέλοντας να προωθήσει την αγάπη των πολιτών για το βιβλίο και το διάβασμα, έφτιαξε αυτούς τους αυτόματους πωλητές και τους τοποθέτησε σε κεντρικά σημεία της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;!

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληρώσει με μετρητά, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους υπόλοιπους αυτόματες πωλητές, ενώ σε λίγο καιρό θα τοποθετηθεί και υποδοχή για πιστωτική κάρτα.

Τώρα και αυτόματοι πωλητές...βιβλίων σε σχολεία!

Ήδη, δεν είναι λίγα τα σχολεία που σταδιακά προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους ενθάρρυνσης των παιδιών να διαβάζουν βιβλία. Ένα δημοτικό σχολείο στη Φλόριντα των Η.Π.Α. , μιμούμενο το παράδειγμα του βιβλιοπωλείου, τοποθέτησε στο προαύλιο ένα αυτόματο μηχάνημα πώλησης παιδικών βιβλίων. Το μηχάνημα έχει τροφοδοτηθεί με βιβλία που χαρίστηκαν ή αφιερώθηκαν στο σχολείο και η πώληση των βιβλίων κοστίζει μόλις 50 λεπτά.

Αυτό έχει ενθουσιάσει τους μαθητές που ανυπομονούν κάθε φορά να επισκεφθούν το μηχάνημα, να ρίξουν το κέρμα και να παραλάβουν το βιβλίο τους από το κουτί.

Τώρα και αυτόματοι πωλητές...βιβλίων σε σχολεία!

Η σπουδαία ιδέα του σχολείου έχει ενθουσιάσει πολλούς συγγραφείς που προσφέρουν τα βιβλία τους, ώστε να πάρουν τη θέση τους σε αυτά τα πρωτότυπα μηχανήματα.

Δείτε στο βίντεο την παρουσίασή του στους μαθητές:

Κοινοποίηστε:
FacebookTwitterGoogle+PinterestFacebook Messenger

Αφήστε το σχόλιο σας

Δείτε περισσότερα:
Αποσύρετε tablets και οθόνες από το κυριακάτικο γεύμα!
Αποσύρετε tablets και οθόνες από το κυριακάτικο γεύμα!

Τα παιδιά είναι τζάνκι της τεχνολογίας, αλλά ακόμη και ο Στιβ Τζoμπς απέσυρε τις οθόνες από το...

Close